Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η «Πτώση» έρχεται στην ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Λούλη και τη Λένα Παπαληγούρα

Μια νέα σειρά ετοιμάζεται για λογαριασμό της ΕΡΤ . Πρόκειται για την «Πτώση», που θα δούμε το 2023, με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Λούλη και τη Λένα Παπαληγούρα.

Όταν ένα μικρό κορίτσι αφήνει την τελευταία του πνοή στο χειρουργικό τραπέζι του Φίλιππου Ραζή, εκείνος ορκίζεται να μην αφήσει ατιμώρητη τη σπείρα εμπορίας οργάνων που ευθύνεται για τον θάνατό της.

Όμως οι εγκληματίες βρίσκονται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά και ο Φίλιππος από θύτης γίνεται θύμα.

Μετά τον «Όρκο», η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση συνεχίζει την προβληματική περί ύπαρξης και παραδίδει ένα εγκληματολογικό δράμα μυστηρίου που θέτει το δίλημμα αν θα κάναμε το καθήκον μας και θα βάζαμε το κοινό καλό πάνω από το δικό μας ή όχι.

Ο σκηνοθέτης Χρίστος Γεωργίου ζωντανεύει ένα αντιθετικό σύμπαν, όπου το σκοτάδι του εγκλήματος παλεύει διαρκώς να επικρατήσει του δικαίου.

Ο Χρήστος Λούλης υποδύεται τον Φίλιππο Ραζή, τον ευυπόληπτο χειρουργό που ρίχνεται με πάθος και άγνοια κινδύνου στην αποστολή να οδηγήσει τη σπείρα εμπορίας οργάνων στη Δικαιοσύνη, ενάντια στις συμβουλές της συναδέλφου του Εριέττας Φωτιάδη (Λένα Παπαληγούρα) και παρά τις παρεκκλίσεις της γυναίκας του, Μαριτίνας.

Οι μόνοι σύμμαχοι που έχει σε αυτό το καταδικασμένο κυνήγι είναι ο γοητευτικός αναισθησιολόγος Ραφαήλ Αναλυτής και η δημοσιογράφος Θάλεια Μελά. Ο Φίλιππος ρισκάρει όχι μόνο τη δική του ασφάλεια, αλλά και αυτήν των αγαπημένων του προσώπων, με αποτέλεσμα η υπέρβαση που κάνει να τον οδηγήσει στην πτώση. Είναι όμως η πτώση το τέλος ή μια νέα αρχή; Θα πρωταγωνιστούν επίσης οι: Κίκα Γεωργίου, Ιωάννης Παπαζήσης, Εριέττα Μανούρη και Αλίκη Ανδρειωμένου.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 24/09/2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου