Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Super Κική: Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της – «Έχω κατάθλιψη» (Φωτό)

Η Instagrammer μοιράστηκε το περιστατικό με τους διαδικτυακούς της φίλους και δικαιολογήθηκε για την πράξη της

Παραλίγο να χτυπήσει πεζό με το αυτοκίνητό της η Super Κική, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Instagrammer έλαβε ένα μήνυμα, στο οποίο κάποιος της ανέφερε πως «γλίτωσε από τις ρόδες του αυτοκινήτου της στο τσακ».

«Αμάν μωρέ Κική, πήγες να με πατήσεις σήμερα στο Παγκράτι», της έγραψε. Εκείνη τότε του δικαιολογήθηκε πως έχει κατάθλιψη.

«Αχ ναι σε θυμάμαι, με συγχωρείς. Αλλά έχω κατάθλιψη. Να προσέχεις στη γειτονιά», του έγραψε.

σουπερ

 

Πρόσφατα, η Instagrammer μοιράστηκε με το κοινό της την επίσκεψή της στον ψυχίατρο. Όπως είπε, πάσχει από βαριά κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάρει φαρμακευτική αγωγή.

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9 τοις εκατό πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά. Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση έχω σκάσει και θέλω να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνεις και εσύ» ακούγεται να λέει στο πρώτο story.

Στο δεύτερο κατά σειρά βίντεο που ανάρτησε, η Κική Λιτσάκη ακούγεται να λέει:

«Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία δυομιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική, τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο…, πάρα πολύ καριο… Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω».

«Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Γι’ αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00