Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Ολα για τη ζωή μας» – Πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει με την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας»

«Όλα για τη Ζωή μας» σημαίνει: αγαπώ και φροντίζω τον εαυτό μου, «ακούω» την ψυχή μου, βελτιώνω τις σχέσεις μου, επικοινωνώ ουσιαστικά, νοιάζομαι για τον συνάνθρωπό μου.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει με την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 08:50, στο MEGA, για να μας δείξει πώς να κατακτήσουμε την ισορροπία που αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος.

Μέσα από την εμπειρία των καλεσμένων και την εγκυρότητα των ειδικών, η εκπομπή μας βοηθά να βρούμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και να βελτιώσουμε ουσιαστικά τη ζωή μας.

Οι νέες τάσεις για την ευζωία, οι ιατρικές εξελίξεις, η ποιότητα στις σχέσεις μας με τους γύρω μας, συμβουλές υγιεινής διατροφής και ιδέες για δημιουργικό ελεύθερο χρόνο περιλαμβάνονται στη θεματολογία της εκπομπής.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο πρόσωπα που θα μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία και τις απόψεις τους. Ειδικοί και επιστήμονες, θα μας βοηθούν με την αξιόπιστη γνώση τους να εμβαθύνουμε στα θέματα που παρουσιάζονται.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου