Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ιστορική πρωτιά για τα «ΜEGA Γεγονότα» – Koρυφή και στον αποχαιρετισμό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η δυναμική του εν λόγω δελτίου αποδείχθηκε ισχυρή απέναντι σε όλα τα προγράμματα του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής του, αλλά και απέναντι σε όλα τα κεντρικά δελτία, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης

Tο Mega έδειξε τη δυναμική του στην ενημέρωση με την κάλυψη ακόμα ενός ιστορικού γεγονότος, κερδίζοντας την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, ημέρα μετάδοσης του τελευταίου αποχαιρετισμού στη μακροβιότερη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές του Μεγάλου Καναλιού βρέθηκαν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Το κεντρικό δελτίο «Mega Γεγονότα», με τη Ράνια Τζίμα, κατέγραψε σημαντική πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 16,9%. Η δυναμική του εν λόγω δελτίου αποδείχθηκε ισχυρή απέναντι σε όλα τα προγράμματα του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής του, αλλά και απέναντι σε όλα τα κεντρικά δελτία, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Η κάλυψη σε αριθμό τηλεθεατών ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο (1.079.656). Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το κεντρικό δελτίο με τις Ράνια Τζίμα (Δευτέρα έως Πέμπτη) και Κατερίνα Παναγοπούλου (Παρασκευή έως Κυριακή) εξακολουθεί να έχει την πρωτοκαθεδρία στο δυναμικό κοινό, συνεχίζοντας στα επιτυχημένα μονοπάτια της περσινής σεζόν. Μάλιστα, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου το «Mega Γεγονότα» κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό του (18,6%) στο δυναμικό κοινό.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 24/9

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου