Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Γιώργος Λιάγκας για τη Δούκισσα Νομικού και την αποχώρησή της από το Πρωινό (Βίντεο)

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί από χθες κι επίσημα παρελθόν από το Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σήμερα σε αυτό το γεγονός. Ο παρουσιαστής μίλησε για την αποχώρηση της Δούκισσας και της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει από εδώ και πέρα.

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

https://youtu.be/Hj3l9wlov6A

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00