Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ο πατέρας μου πέθανε στην φυλακή και δεν τον γνώρισα» (Βίντεο)

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε στο «Μega Καλημέρα» και αποκάλυψε τις σχέσεις που είχε με τον πατέρα του και την ζωή του ως πατέρας

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος  σε μία εξομολόγηση για την ζωή του «ήμουν γιος κάποιου που δεν ήταν ποτέ στην ζωή μου, το αποδέχτηκα από πολύ μικρός« και αποκάλυψε «ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν στην Αμερική κι εκείνος στην φυλακή».

«Στον γιο μου θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα», ανέφερε για τον εαυτό του που είναι τώρα ο ίδιος πατέρας.

Για περιστατικά που του έχουν συμβεί με θαυμάστριες παραδέχθηκε ότι  «έχουν μπει θαυμάστριες στο καμαρίνι και κλείδωσαν την πόρτα».

Αναφορικά με την μητέρα του παιδιού του και σύντροφό του του ανέφερε: «Η Σάρα είναι κομμώτρια και έχει κάνει αρκετούς διάσημους στο Χόλυγουντ, όπως τις αδελφές Καρντάσιανς, την Πάρις Χίλτον και άλλους ηθοποιούς».

Σε ερώτηση αν είχε ποτέ σχέση με μεγαλύτερη γυναικά παραδέχθηκε «έχω κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναικά, νομίζω όλοι έχουν κάνει».

Για την ζωή του στο Λος Άντζελες ο ηθοποιός σχολίασε: «Έχω δουλέψει πορτιέρης, μπάρμαν, όσα κάνει ο ηθοποιός που πάει Λος Άντζελες».

Στα επαγγελματικά του σημείωσε «δεν έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις αλλά σε μια ακρόαση μου έχουν ζητήσει να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα μέχρι ένα σημείο».

Στην εξωτερική εμφάνιση του Χρήστου Βασιλόπουλου υπάρχει μία αλλαγή καθώς έχει αφήσει μακριά μαλλιά για τις ανάγκες ρόλου που θα υποδυθεί, έναν ιερέα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου