Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

GNTM: Μαμά και κόρη φόρεσαν μπικίνι και σάρωσαν στην οντισιόν

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους κριτές του GNTM αφού για πρώτη φορά είδαμε να διαγωνίζονται μαζί μαμά και κόρη

Στο νέο επεισόδιο του GNTM η 19χρονη Μάρα συστήθηκε στους κριτές έχοντας δίπλα της την 47χρονη μητέρα τηςΜικαέλα

«Η μαμά μου δήλωσε για μένα συμμετοχή γιατί εγώ ντρεπόμουν και δεν ήθελα, αλλά με έπεισε και μετά την έπεισα κι εγώ να δηλώσουμε και να έρθουμε μαζί. Εγώ ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο με το modeling, ενώ η μαμά είχε βγει “Miss Σλοβενία” παλιότερα. Είπα να ακολουθήσω τα χνάρια της», ανέφερε αρχικά η 19χρονη Μάρα.

Κατά την εμφάνισή τους μπροστά στους κριτές η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Είμαι συγκινημένη που στέκεσαι σήμερα εδώ και στηρίζεις το παιδί σου και είμαι συγκινημένη και για έναν ακόμη λόγο, που έβαλες τον εαυτό στο προσκήνιο και κάνεις και λίγο αυτό που θέλεις κι εσύ γιατί πολλές φορές οι μαμάδες ξεχνάμε να ζούμε. Είμαι δίπλα σου», δήλωσε για την προσπάθεια της 47χρονης.

«Εγώ είχα ενδοιασμούς, αλλά ο άντρα μού είπε να έρθω οπωσδήποτε, είναι ακομπλεξάριστος», αποκάλυψε η Μικαέλα για τη συμμετοχή της.

Μαμά και κόρη φόρεσαν μαγιό και πέρασαν στην επόμενη φάση του GNTM.

«Εγώ για τη Μάρα ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει στο παιχνίδι. Με άγγιξαν τα καλά λόγια προς την κόρη μου παρά προς τον εαυτό μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της 47χρονης για την κοινή συμμετοχή με την κόρη της στο GNTM.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου