Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ευαγγελία Συριοπούλου για τον Παράδεισο των Κυριών: «Γίνονται πάρα πολλές ανατροπές»

Συριοπούλου

«Πολλά μυστικά θα βγουν στον αέρα» δήλωσε η ηθοποιός

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στην νέα τηλεοπτική σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Happy day» και μίλησε τόσο για τον ρόλο της, όσο και για στοιχεία της προσωπικής της ζωής.

Αναφερόμενη στη σειρά και στον χαρακτήρα της Μιράντας, την οποία υποδύεται, είπε: «Κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν. «Ο Παράδεισος των κυριών» ετοιμάζεται για τα φαντασμαγορικά εγκαίνια, να ανοίξει τις πύλες του και εκεί θα βρεθεί όλος ο καλός ο κόσμος, πολιτικοί, ηθοποιοί, οπότε ιδιοκτήτες και προσωπικό ετοιμάζονται γι’ αυτά τα εγκαίνια. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανατρέψει τις ζωές όλων και κάπως έτσι ανοίγει το κουτί της Πανδώρας… Γίνονται πάρα πολλές ανατροπές και πολλά μυστικά θα βγουν στον αέρα σιγά σιγά».

«Από σήμερα θα δούμε πολύ πιο βαθιά, κρυμμένα μυστικά και της Μιράντας, γιατί είναι ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει καθόλου εύκολα στη ζωή τα. Είναι η διευθύντρια του προσωπικού και υπεύθυνη του καταστήματος. Δεν έχει παντρευτεί, αλλά έχει λόγους που άφησε την προσωπική της ζωή πίσω, έχει περάσει πολύ δύσκολα. Η Μιράντα είναι ένας πολύ τραγικός χαρακτήρας. Την έχω αγαπήσει πολύ» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε για το σενάριο, τους συνεργάτες της και το σκηνικό: «Προσπαθώ να μελετάω πάρα πολύ για να δω πως ήταν εκείνη την εποχή τα πράγματα, γίνονται πιο μοντέρνα, φεύγουμε από τον παραδοσιακό τρόπο που ζούσαν οι άνθρωποι, αρχίζει να παίρνει μια άλλη πνοή η Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι στον Alpha μ’ αυτή την υπέροχη παραγωγή του κ. Καραγιάννη που έχει κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση. Είμαι δίπλα στον σκηνοθέτη μου τον Γιάννη Βασιλειάδη, που δούλευα 5 χρόνια πριν και στο «Έλα στη θέση μου» και είναι δάσκαλος για μένα και έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα».

«Τα σκηνικά είναι υπέροχα, δεν ξέρω αν στην ελληνική τηλεόραση έχουν υπάρξει τέτοια σκηνικά, από τον Αντώνη Χαλκιά. Τα κοστούμια, επίσης, από τη στιγμή που μπαίνουμε στο στούντιο και φοράμε τα κοστόμοια μας είμαστε σε μια άλλη εποχή… Όσο για τους ηθοποιούς είναι φανταστικοί, ταλαντούχοι και βρίσκομαι με κάποιους που έχω δουλέψει μαζί και στο θέατρο… Παίρνω πολύ καλά σχόλια για τη σειρά» δήλωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Τέλος αναφέρθηκε γλυκά στον μόλις λίγων μηνών γιο της και μίλησε και για την αποχή της, ένα χρόνο, από την τηλεόραση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου