Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουλέτης: H on camera αντίδρασή τους στα δημοσιεύματα περί σχέσης

Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές αναφέρθηκαν στις εξελίξεις της σειράς, ενώ ρωτήθηκαν και για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να διατηρούν δεσμό.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς».

Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές αναφέρθηκαν στις εξελίξεις της σειράς, ενώ ρωτήθηκαν και για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να διατηρούν δεσμό.

«Το αναπάντεχο φιλί του Αλέξη και της Μυρτάλης θα οδηγήσει σε μια σχέση» αποκάλυψε η Αφροδίτη Λιάντου και σημείωσε πως η Μυρτάλη γνώριζε από την αρχή το πρόβλημα του Αλέξη, ωστόσο δεν μπορεί να το δεχτεί, ωστόσο του έχει δοθεί ήδη η ελπίδα της επανένωσης».

«Η δεύτερη σεζόν ξεκινά με τη δίκη της Αθηνάς. Θα γίνει γενικά χαμός» συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Όπως λένε οι πρωταγωνιστές η σχέση τους ολοκληρώνεται στη νέα σεζόν και όσο το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά τόσο περισσότερα είναι τα προβλήματα.

«Ο Χρήστος μας πιάνει στα πράσα. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι πολύ περίεργο που η Μυρτάλη λυγίζει και ερωτεύεται τον Αλέξη» αναφέρει η Αφροδίτη Λιάντου.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης λέει πως ο ήρωάς του είναι πολύ ερωτευμένος με την Μυρτάλη και πλέον είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει. Για τη σχέση των δύο ηρώων μαθαίνει πρώτη η Μαρίνα η οποία έρχεται σε σύγκρουση με την Μυρτάλη.

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για την προσωπική τους ζωή

Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι και εκτός της σειράς, απαντάνε πως γελάνε με αυτά και αναφέρουν πως έχουν χημεία μεταξύ τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00