Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Συσκέψεις στο Open για τις «χαµηλές πτήσεις» – Ενδέχεται να δρομολογηθούν εξελίξεις

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος προχωρά σε πολυεπίπεδη αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα του Open

ΣΕ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα του Open προχωρά οΧρήστος Παναγιωτόπουλος, σε μια προσπάθεια να δοθεί ισχυρό στίγμα από το κανάλι της Παιανίας ενόψει της κρίσιμης περιόδου και φυσικά της προεκλογικής τροχιάς στην οποία εισέρχεται η χώρα.

Ο διευθυντής ενημέρωσης του καναλιού τουΙβάν Σαββίδη επιχειρεί να επιφέρει τροποποιήσεις στη λειτουργία του τμήματος, προκειμένου να υπάρξει απτό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο άμεσα, με κεντρικό στόχο βεβαίως την άνοδο της τηλεθέασης τόσο των πρωινών εκπομπών όσο και των δελτίων ειδήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι συσκέψεις παρουσία του συνόλου των αρχισυντακτών έχουν καταστεί όλο και πιο τακτικές, προκειμένου να υπάρχει κοινή γραμμή και συνεννόηση, ενώ το «παρών» στις σχετικές ζυμώσεις δίνουν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Στραβελάκης.

Πάντως, τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο πεδίο της τηλεθέασης (ιδιαίτερα στο δελτίο και στην εκπομπή των Καμπουράκη – Στάθη) κάθε άλλο παρά ικανοποιούν τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν στην αρχή της σεζόν, γεγονός που έρχεται να λειτουργήσει προσθετικά στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από πέρυσι.

Μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες στην Παιανία, αν δεν υπάρξει άμεση βελτίωση της εικόνας αυτής, ίσως δρομολογηθούν εξελίξεις, μιας και η καλή σχέση μεταξύ της ιδιοκτησίας και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου δεν διαθέτει πλέον τα… αντισώματα των προηγούμενων ετών.

Εξάλλου, παρά την επιδεικτική απουσία του Ιβάν Σαββίδη από τα τεκταινόμενα στον τηλεοπτικό σταθμό, είναι σαφές ότι ενόψει εκλογών θα επιθυμούσε τη μεγιστοποίηση της επιρροής του. Κάτι που σε αυτή τη φάση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιλογή του να παραδώσει εν λευκώ στον έμπειρο δημοσιογράφο την τύχη του ενημερωτικού τομέα…

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 17/09/2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου