Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Αρνητικά σχόλια για το ζεύγος Μακρόν που πήγε στο Γουεστμίνστερ με αθλητικά (Φωτό – Βίντεο)

Κάποιοι στα social media έκαναν λόγο για ασέβεια

Ασυνήθιστη για τα δεδομένα τους φαίνεται πως ήταν η εμφάνιση του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας , κατά την επίσκεψή τους στο Γουεστμίνστερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ έχουν πολλάκις κερδίσει εύσημα για την κομψότητά τους, ωστόσο στο Λονδίνο, που πήγαν για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, προκάλεσαν «γκρίνια», ακόμη και στη χώρα τους.

Κι αυτό επειδή επέλεξαν να επισκεφθούν το Γουεστμίνστερ, όπου βρίσκεται το φέρετρο της βασίλισσας, με μία χαλαρή εμφάνιση, φορώντας γυαλιά ηλίου και αθλητικά, που κρίθηκε εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Μακρόν, που πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, φορά μπλε κοστούμι, εθεάθη με ένα σκούρο ναυτικό σακάκι, γκρι παντελόνι και μαύρα παπούτσια αθλητικά. Με παρόμοιο τρόπο ντύθηκε και η Μπριζίτ Μακρόν.

Συνοδευόμενοι από ασφάλεια, αλλά και τους βοηθούς τους, καθώς περπατούσαν στο κεντρικό Λονδίνο, οι Μακρόν έδειχναν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, χαιρετώντας και όποιον τους αντιλαμβανόταν, παρά να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Η εμφάνισή τους δεν εκτιμήθηκε. Μάλιστα, κάποιοι στα social media μίλησαν για ασέβεια, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν πλάκα με το ασορτί ντύσιμο του ζεύγους.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Γαλλίας και η σύζυγός του θα κατευθυνθούν στο Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση που παραθέτει ο βασιλιάς Κάρολος, με διαφορετική και πιο δέουσα ενδυμασία απ’ αυτήν που είχαν στο Γουεστμίνστερ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου