Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν έχουμε άριστη σχέση – Δεν θέλω συνέχειες, θα μείνω στον σεβασμό» (Βίντεο)

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά στο «Πρωινό μας», η Έλενα Χριστοπούλου «πέταξε» κάποια μικρά… καρφάκια για την παρουσιάστρια.

«Τώρα σκέφτηκα ότι έχετε μία άριστη σχέση με τη Βίκυ Καγιά» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στη συνεργάτιδά της. Η αντίδραση ήταν άμεση από την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία σημείωσε: «Άριστη δεν θα την έλεγα. Έχουμε μία σχέση σεβασμού θα πω. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες. Θα μείνω στον σεβασμό».

Ακολούθησαν οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων ευχήθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την κάμερα του «Πρωινού μας» και τη Σοφία Ραυτοπούλου: «Καλή επιτυχία της εύχομαι. Το έμαθα ότι θα είναι στην εκπομπή σας. Θα της πηγαίνει πολύ, δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω πολλά πράγματα».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε πως «κανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να σεβόμαστε, να είμαστε καλοί άνθρωποι και να λέμε αλήθεια. Εγώ από τη θέση αυτή που είμαι, που με μεγάλη χαρά είπα το ναι, θέλω να λέω μπροστά στην κάμερα, ό,τι λέω και στον καναπέ μου. Δε μπορώ αυτά τα γλυκούλικα, τα δημοσιοσχετίστικα. Κι ας παρεξηγείται άποιος κόσμος, κι ας στενοχωριέται για κάποια πράγματα», ενώ τη χαρακτήρισε επαγγελματία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου