Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρωινό μας: Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ ενημέρωσε για την ομάδα που θα συνοδεύσει τη Φαίη Σκορδά στη καινούρια πρωινή εκπομπή με τίτλο «Πρωινό μας».

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι αναφέρει:

Η Φαίη Σκορδά έρχεται στον ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 09.40, θα φτιάχνει το «Πρωινό μας»! Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά θα φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά. Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα μας “ταξιδεύει” σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις.

ΦΑΙΗ_ΣΚΟΡΔΑ

Ο καταξιωμένος και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει τηλεοπτικά στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» και μοιράζεται τα μυστικά του για το καθημερινό τραπέζι ενώ η καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη θα δίνει τις απαντήσεις του ζωδιακού κύκλου στις απορίες της καθημερινότητας.

Κι επειδή όλοι απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε όμορφες και φιλικές συζητήσεις, εκλεκτοί καλεσμένοι από όλους τους χώρους θα φιλοξενούνται από τη Φαίη στο πλατό του «ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΑΣ», κάθε φορά που έχουν κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό να μοιραστούν μαζί μας!

Η Φαίη έρχεται στον ΣΚΑΪ για να κάνει πιο όμορφο το «Πρωινό μας»! Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 09:40 στον ΣΚΑΪ!

 

Συντελεστές Εκπομπής

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φώτης Βλαχογιάννης
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ελεάννα Τρυφίδου

ΒΟΗΘΟΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑΣ: Άρης Λιαπάτης, Ευφημία Δήμου
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Μάντυ Ιγγλέση

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00