Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βίκυ Καγιά: Απίστευτη ομοιότητα με την κόρη της

Μαμά και κόρη μοιάζουν απίστευτα και αυτό κάνει την Βίκυ Καγιά να έχει μεγάλη αδυναμία στο κοριτσάκι της

Το φετινό καλοκαίρι για την Βίκυ Καγιά και την οικογένειά της ήταν αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα της καθώς φόρτισε για τα καλά της τις μπαταρίες της λίγο καιρό πριν επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μιας και τα δυο project που έχει αναλάβει στο STAR πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω.

Όπως είναι λογικό, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο θέλησε να αφιερώσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε στα παιδιά της καθώς ήταν αχώριστοι. Μάλιστα, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media αφού απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορα στιγμμιότυπα.

Μέχρι στιγμής η Βίκυ Καγιά όσες φωτογραφίες έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά της έχει κρύψει φανερά τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, σε μια πρόσφατη ανάρτησή της όπως θα δείτε και εσείς έχει ποζάρει με την Μπιάνκα όπου αν παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε πως το μήλο έχει πέσει κάτω από την μηλιά για τα καλά μιας και οι δυο είναι κούκλες.

Οι οικογενειακές ανέμελες πόζες

Όλη η παραλία χάζευε την Βίκυ Καγιά να τραβά φωτογραφίες τον Κρασσά και τα παιδιά τους

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι μετρά 8 ολόκληρα χρόνια γάμου και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους διακοπές στην Μύκονο λίγο πριν επιστρέψουν και πάλι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Από την άλλη, το γμωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social αφού δημοσιεύει.

Έτσι, αυτή τη φορά απαθανάτισει τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, την ώρα που απολάμβανε τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά τους, την 7χρονη κόρη τους, Μπιάνκα, και τον 4χρονο γιο τους, Κάρολο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου