Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μέμος Μπεγνής: Ξεσπάει για την κακοποίηση του γαϊδουριού στα Ιωάννινα

Μπεγνής

«Πόσο ντρέπομαι για το είδος μας» έγραψε στη δημοσίευσή του

Ο Μέμος Μπεγνής μέσα από δημοσίευσή του στο Instagram τοποθετήθηκε δημόσια για το τρομερό περιστατικό με το γαϊδούρι που εκτυλίχθηκε στα Ιωάννινα. Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας κατηγορήθηκε για την κακοποίηση του ζώου, ωστόσο μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει προκαλέσει θυελλώδεις αντιδράσεις στα social media με τους χρήστες να ξεσπούν κατά του αντιδημάρχου.

Ο ηθοποιός έκανε και εκείνος μια ανάρτηση, αναφέροντας πόσο ντρέπεται για το ανθρώπινο είδος μετά από τέτοιες πράξεις.

«Πόσο ντρέπομαι για το είδος μας. Και το χειρότερο είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια ντρέπομαι ακόμα περισσότερο… Άνθρωποι καρκίνος» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής.

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

220829192907_begnis


Το χρονικό

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Γραμμένο από την αποτρόπαια πράξη του αντιδημάρχου. Ο δράστης συνελήφθη αργά το μεσημέρι της Κυριακής και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και από εκεί θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

Το άτυχο ζώο δεν άντεξε την ταχύτητα του οχήματος και κατέρρευσε, ενώ ο ίδιος σταμάτησε το όχημα μετά από οχλήσεις κατοίκων που του φώναζαν. Στο σημείο που ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο ο κτηνοτρόφος το άφησε στην άκρη του δρόμου.

Την ίδια ώρα, συνοδεία αστυνομικών κτηνίατροι της περιφέρειας Ηπείρου έφτασαν στην κτηνοτροφική επιχείρηση του 63χρόνου για να εξετάσουν το τραυματισμένο ζώο. «Είναι καλά στην υγεία του», είπαν δύο κτηνίατροι, προσθέτοντας πως «είναι σοκαρισμένο το ζώο από την πτώση, φέρει τραύματα στα πόδια και στην κοιλιά. Είναι όρθιο, έχει φάει, ήπιε νερό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου