Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέο κανάλι: Μεγάλο «στοίχηµα» για EΡΤ News η κάλυψη της ∆ΕΘ – Στον αέρα από 5 Σεπτεμβρίου

Ποιο πρόσωπο θα αναλάβει να συντονίζει το δημοσιογραφικό δυναμικό

Το νέο κανάλι 24ωρης ενημέρωσης της ΕΡΤ, το ΕΡΤ News, σχεδιάζεται να βγει στον αέρα από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με το δικό του, αυτόνομο, ενημερωτικό πρόγραμμα.

Το μεγάλο, όμως, στοίχημα είναι για το Σαββατοκύριακο της έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (10-11 Σεπτεμβρίου), όπου αναμένονται και οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το πακέτο στήριξης του χειμώνα.

Επιπλέον, από τις 19 Σεπτεμβρίου οι τηλεθεατές θα μπορούν να το παρακολουθούν στις πρώτες θέσεις του τηλεκοντρόλ τους σε υψηλή ευκρίνεια (HD). Παράλληλα, θα αρχίσει η μετάδοσή του και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote και Nova.

Ο ρόλος της Παρασκευά

Το δημοσιογραφικό δυναμικό του νέου καναλιού θα συντονίζει η Λία Παρασκευά, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η στήλη, στη συχνότητα του ΕΡΤ News (που στο εξής θα είναι πρώτη στο μπουκέτο της κρατικής τηλεόρασης) θα μετακινηθεί το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων ειδήσεων.

Η ΕΡΤ1 θα διατηρήσει στην αρχή τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές ενημέρωσης, καθώς και τα δελτία ειδήσεων, σταδιακά ωστόσο θα μετατραπεί –σύμφωνα με το πλάνο- αμιγώς σε κανάλι ψυχαγωγίας.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 27 Αυγούστου 2022.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου