Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημήτρης Οικονόμου σε Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη: «Εσείς οι δύο είχατε πάρει διαζύγιο» (Βίντεο)

Μαζί με τις πρεμιέρες εκπομπών άρχισαν και τα πειράγματα μεταξύ νέων και παλιών συνεργατών

Αρκετές είναι οι εκπομπές που έκαναν σήμερα πρεμιέρα. Ανάμεσά τους και η εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχοντας στο πλευρό του νέους συνεργάτες.

Ο Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος είναι στην πρωινή ζώνη του σταθμού από τις 5 το πρωί και η Ντόρα Κουτροκόη πήραν θέση δίπλα του και όλοι μαζί καλημέρισαν τους τηλεθεατές.

«Καλημέρα σε όλους! Καλώς ήρθαμε! Καλώς σας βρήκαμε! Καλώς ήρθατε κι εσείς! Καλώς ήρθαν και τα παιδιά εδώ!», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Καλή σεζόν να έχουμε! Καλώς σας βρήκαμε Δημήτρη», είπαν οι δύο δημοσιογράφοι με τη σειρά τους.

Στη συνέχεια, όμως, ο Δημήτρης Οικονόμου εξέπληξε τους συνεργάτες του, καθώς έκανε μια αναφορά στην παλαιότερη συνεργασία τους στο OPEN, η οποία είχε τελειώσει. «Εσείς οι δύο ρε παιδιά είχατε πάρει διαζύγιο κάποια στιγμή», είπε ο δημοσιογράφος. Μετά τα πρώτα αμήχανα χαμόγελα, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη απάντησαν: «Πήραμε μια ανάσα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και είπαμε να κάνουμε ένα break».

«Το πάω στην κουμπαριά ρε παιδιά, ότι σας έφερα εγώ και πάω να κάνω τον κουμπάρο. Αν σας βγαίνει κι εσάς δηλαδή», εξήγησε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00