Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ενθουσιασμός στο Twitter με την επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA – «Τέρμα ο μεσημεριανός ύπνος»

«Άρχισε ο Ευαγγελάτος ήρθε το φθινόπωρο»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το Live News στο MEGA. Ο Νίκος Ευαγγελάτοςστις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, είπε την πρώτη καλησπέρα της σεζόν στους τηλεθεατές.

«Καλησπέρα φίλες και φίλοι και καλώς σας βρίσκουμε. Καλή σεζόν να έχουμε και τηλεοπτική και όλων των υπολοίπων δραστηριοτήτων που η σεζόν ξεκινά τώρα, τα σχολεία, οι δουλειές… ‘Ο,τι είναι μπροστά μας σε αυτό τον χειμώνα που προβλέπεται να είναι βαρύς και δύσκολος. Θα τον περάσουμε μαζί, με ψυχραιμία και με προσπάθεια να σας δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από ενημέρωση. Είστε στο Mega και βλέπετε το Live News» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην έναρξη της εκπομπής.

Το Live News, που έχει καταγράψει εξαιρετική πορεία στους πίνακες της τηλεθέασης, επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο, μπαίνοντας απευθείας στον παλμό της ενημέρωσης.

Η επικαιρότητα της ημέρας, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, οι αποκαλυπτικές έρευνες αλλά και η σφαιρική άποψη που πρέπει να έχουμε για τα μεγάλα θέματα θα είναι και φέτος στην ατζέντα του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι σημαντικές ειδήσεις θα αναλύονται και θα παρουσιάζονται στην οθόνη, προσφέροντας στους τηλεθεατές την πληρέστερη και σε βάθος ενημέρωση.

Ενθουσιασμός στο Twitter

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο στα social media όλοι μιλούν για την επιστροφή της επιτυχημένης εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

Το #MegaLiveNews σκαρφάλωσε αμέσως στις πρώτες θέσεις των ελληνικών trends.

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00