Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημήτρης Μάρκος: Η πρόταση για ταξιδιωτική εκπομπή και οι εμφανίσεις στον ΣΚΑΙ (βίντεο)

 

Με ταξιδιωτική εκπομπή φλερτάρει ο Δημήτρης Μάρκος,  σύμφωνα με πληροφορίες μας!  Ο γνωστός δημοσιογράφος  και παρουσιαστής  που τα τελευταία χρόνια γυρίζει τα νησιά τα οποία και γνωρίζει στους αναγνώστες του στο markostv, μετά και το κανάλι kythnos.tv που δημιούργησε μετά από την τεράστια αγάπη του για το όμορφο νησί, έχει δει το τηλέφωνό του να χτυπά συχνά.

 

 Το τηλεφωνούν από όλα τα σημεία της Ελλάδας για να ταξιδέψει σε αυτά και να τα παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ενώ στην Κύθνο  πίνουν νερό στο όνομά του καθώς κατά πολύ μεγάλα ποσοστό οφείλεται σε εκείνον  η μεγάλη αύξηση του τουρισμού στο νησί και η διάδοσή του ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές.

 

 

Παράλληλα με  τις εξορμήσεις  του,  εμφανίζεται και  στον ΣΚΑΙ στην «Πρωινή Ενημέρωση», μεταφέροντας τον παλμό από το κάθε νησί που βρίσκεται  συνομιλώντας με ανθρώπους που μιλούν για τον τόπο τους.  Αυτές τις μέρες παραθερίζει  στην Κρήτη ενώ αρχές Σεπτέμβρη έχει προγραμματίσει  το πρώτο του ραντεβού  με στέλεχος μεγάλου καναλιού. Ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση αφού μέχρι σήμερα πέρασε από πολλά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, παρουσιάζοντας ενημερωτικά ή ψυχαγωγικά προγράμματα.

 

 

 

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Alpha και Open, αλλά και τους ραδιοφωνικούς Ελληνικό 93,2, Λάμψη 92,3 και τον Real fm 97,8. Σήμερα συνεργάζεται με το Real Group του Νίκου Χατζηνικολάου ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, έχοντας βρει εκεί -όπως λέει- το καλύτερο κλίμα που έχει συναντήσει στην επαγγελματική του καριέρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου