Βίκυ Καγιά: Δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα του GNTM

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μετά από μία σεζόν αποχής από τον διαγωνισμό μοντέλων για τις ανάγκες της παρουσίασης του «Dancing with the Stars», επανήλθε στο πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να είναι εντελώς ανανεωμένο

Την πρώτη δημοσίευση από τα παρασκήνια του GNTM  που πρόκειται να προβληθεί στις τηλεοπτικές οθόνες του κοινού με τη νέα σεζόν, έκανε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μετά από μία σεζόν αποχής από τον διαγωνισμό μοντέλων για τις ανάγκες της παρουσίασης του «Dancing with the Stars», επανήλθε στο πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να είναι εντελώς ανανεωμένο.

Ποζάροντας στο φακό η ίδια απαθανατίστηκε να πατάει με το πόδι της τον νέο κριτή του ριάλιτι και ενδυματολόγο, Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του ένα κουτί με γλυκά. Την εικόνα δημοσίευσε στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Τι είπες;» με μερικά emoji να συνοδεύουν την ατάκα.


Να υπενθυμιστεί ότι ο Τάσος Σοφρωνίου είχε ήδη συστηθεί στο κοινό σε παλαιότερες σεζόν του GNTM και είχε κάνει μία guest εμφάνιση στο GNTM 4.