Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

GNTM: Η Σοφία Χατζηπαντελή ανυπομονεί να… ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τα γυρίσματα του GNTM 5 και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι αλλαγές είναι τεράστιες.

Φέτος, ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε κορίτσια από 18 έως 88 ετών και όχι και σε αγόρια, όπως τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Επίσης, επιστρέφει η Βίκυ Καγιά ενώ στην κριτική επιτροπή βρίσκονται η ίδια και οι Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή.

Η τελευταία την Πέμπτη (4/8) δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα και έστειλε το δικό της μήνυμα προς τους Έλληνες τηλεθεατές.

«Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές με το πόσο αγαπώ αυτά που εκείνοι μισούν στα μοντέλα», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της, στην οποία φαίνεται η ίδια να κάθεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Δείτε την παρακάτω

Τι ξέρουμε και τι δεν ξέρουμε για την Σοφία Χατζηπαντελή

Η ίδια είναι 25 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της, όπου σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

Τότε άρχισε να έχει και την πρώτη της επαφή με το modelling, ξεκινώντας να φωτογραφίζεται για πασίγνωστα brands. Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε κυρίως γνωστή ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι», το οποίο δείχνει με υπερηφάνεια στα social media.

Η νεαρή ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα κίνημα υπέρ της τριχοφυΐας, το οποίο έχουν αγκαλιάσει αρκετές διάσημες προσωπικότητες όπως η Paris Jackson. Μάλιστα, το ενιαίο φρύδι της το έχει βαφτίσει… «Βερόνικα»!

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00