Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γη της Ελιάς: Η ανακάλυψη τον σοκάρει και μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια

Γη της Ελιάς

Στη Γη της Ελιάς χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει από τη φυλακή η Αθηνά.

Στα νέα επεισόδια, στη Γη της Ελιάς, θα δούμε την Αθηνά να ζει τραγικές στιγμές. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά της και θα αναγκαστεί να μείνει για πολλά χρόνια στη φυλακή. Η ίδια βέβαια δεν θα σταματήσει την προσπάθεια, έχοντας στο πλευρό της τη Μαργαρίτα και τον Λυκούργο, που δέχτηκε τελικά να αναλάβει την υπεράσπισή της. Μόνο που όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της και χρειάζεται πραγματικά ένα θαύμα για να βγει από τη φυλακή.

Επίσης, ο Δημοσθένης μπαίνει στο στόχαστρο του Στάθη. Το γεγονός ότι βγάζει εύκολα τόσο πολλά χρήματα τον έχει προβληματίσει κι έτσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να μάθει ποιος είναι πραγματικά ο ξάδελφός του. Κι αυτά που θα ανακαλύψει θα τον σοκάρουν, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» για τη σειρά Γη της Ελιάς. Όσο ψάχνει, όμως, αυτή την υπόθεση, χωρίς να το καταλάβει, θα μπει και ο ίδιος σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Εκείνοι πάντως που θα βιώσουν την απόλυτη ευτυχία στη Γη της Ελιάς θα είναι η Μαρίνα και ο Μάνος, που θα καταφέρουν να πάρουν από το ίδρυμα τη μικρή Αγγελική. Το ζευγάρι, μετά από αυτή την εξέλιξη, δένεται ακόμη περισσότερο, ενώ το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπο της μικρής που είχε ταλαιπωρηθεί τόσο. Οι τρεις τους ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και μαζί κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου