Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Social μπάχαλο: Ο Λιγνάδης είναι ελεύθερος

Ηταν λάθος η κ. Μενδώνη να φύγει από παράσταση στην οποία σηκώθηκε το γνωστό πανό «Βιαστής είναι».

Νίκος Μουρατίδης

Αυτό έκρινε το δικαστήριο και αυτό έγινε. Καταδικάστηκε για βιασμό δύο ατόμων , αλλά το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της φυλάκισής του και αφέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Οπως ήταν φυσικό, τα social media οργίασαν – και κυρίως το Facebook–, στα οποία καθημερινά, ανά 5 λεπτά (δεν είναι υπερβολή), γίνονταν και γίνονται αναρτήσεις από κόσμο που δηλώνει οργισμένος, απογοητευμένος και τρομαγμένος με αυτήν την απόφαση. Κόσμος που αδυνατεί να αντιληφθεί πώς είναι δυνατόν κάποιος που προφυλακίστηκε, γιατί υπήρχαν ενδείξεις για κατά συρροήν βιασμό, να απελευθερώνεται όταν πλέον αποδείχτηκε πως έχει τελέσει δύο βιασμούς. Ελέγχθησαν πολλά, σηκώθηκε πολλή σκόνη, περίμενα λίγο να ησυχάσουν τα πράγματα για να γράψω αυτό το σχόλιο, αλλά βλέπω ότι δεν κοπάζει η φασαρία. Και λέγονται χυδαιότητες, και γίνονται λάθη.

-Ηταν λάθος η κ. Μενδώνη να φύγει από παράσταση στην οποία σηκώθηκε το γνωστό πανό «Βιαστής είναι». Μεγάλο λάθος της. Επρεπε να σηκωθεί και να χειροκροτήσει. Θα βούλωνε στόματα. Γιατί σας θυμίζω ότι η ίδια είχε πει πως ο Λιγνάδης είναι «επικίνδυνος» και ότι την «εξαπάτησε με την υποκριτική του τέχνη».

-Οπως επίσης είναι λάθος όλο το ξεκατίνιασμα του Αλέξη Κούγια ενάντια στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα. Και θα διαβάσουμε κι άλλα. Θα ειπωθούν κι άλλα. Μην ξεχνάτε, όμως, πως η ουσία του όλου θέματος είναι άλλη. Εγώ τις προηγούμενες 15 μέρες μπήκα ελάχιστα στο Facebook και δεν έγραψα λέξη για τον Λιγνάδη και την απόφαση του δικαστηρίου. Και το δικαστήριο αποφάσισε. Ο Λιγνάδης καταδικάστηκε. Η ζωή και η καριέρα του καταστράφηκαν. Είτε μέσα είτε έξω από τη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έχει πια ζωή ούτε καριέρα.

Τα παλιά χρόνια οι νταήδες και οι βιαστές τη γλύτωναν, γιατί τα θέματα «κουκουλώνονταν». Σήμερα όλα βγαίνουν στη φόρα, γίνονται καταγγελίες, γίνονται δίκες, βγαίνουν αποφάσεις. Οι βιαστές και οι νταήδες δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία. Το όλο σύστημα τους πετάει στο περιθώριο. Τους εξοστρακίζει… Αυτό έπαθε ο Λιγνάδης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00