Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο συνιδρυτής της Facebook πραγματοποίησε την μεγαλύτερη αγοραπωλησία στο Σαν Φρανσίσκο

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε το ακίνητο στην ιδιοκτησία του επί 10 χρόνια

Ο 38χρονος Μαρκ Ζούκερμπεργκ πούλησε τη βίλα του στο Σαν Φρανσίσκο έναντι 31 εκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία, τη μεγαλύτερη στην συγκεκριμένη πόλη για το 2022.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Platforms απέκτησε το ακίνητο πριν δέκα χρόνια, συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2012, στην τιμή των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Το οικοδόμημα χτίστηκε το 1928 κοντά στο Dolores Park και έχει έκταση 650 τετραγωνικά μέτρα.

Ο Ζούκερμπεργκ είχε προχωρήσει στην αγορά του, λίγους μήνες αφότου κατάφερε να εισαγάγει τη Facebook στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Το 2013, ο ίδιος και η γυναίκα του προχώρησαν σε ολική ανακαίνιση, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης προστέθηκαν νέα δωμάτια, όπως πλυσταριό, κελάρι για κρασιά, μπαρ με πισίνα και θερμοκήπιο.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας διαθέτει φυσικά και άλλα ακίνητα σε διάφορες περιοχές, όπως στη Σίλικον Βάλεϊ και τη Χαβάη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ βρίσκεται στη λίστα με τους super – rich του πλανήτη καθώς η περιουσία του ξεπερνά τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια, αν και φέτος περιορίστηκε αρκετά λόγω της πτώσης της αξίας της μετοχής της Meta Platforms.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00