Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στα χέρια Μπάκου και Καϋµενάκη το Action24 – Ανακοινώνεται σήμερα η υπογραφή σύμβασης

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπολογίζεται να γίνει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η υπογραφή σύμβασης μεταβίβασης του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει το Action 24, από εταιρεία συμφερόντων των κ.κ. ΜπάκοΚαϋμενάκη και Εξάρχου.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπολογίζεται να γίνει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022.

Δείτε τί έγραφαν τα Παραπολιτικά το Σάββατο 16/7

Στα χέρια Μπάκου και Καϋµενάκη το Action24

Την οριστική συμφωνία με τους Μπάκο και Καϋμενάκη για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Action24 γνωστοποίησε ο Διονύσης Παναγιωτάκης κατά τη διάρκεια άτυπης σχετικής ενημέρωσης που παρείχε σε στελέχη του καναλιού το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

bakos

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για ολοκλήρωση του deal, το οποίο μάλιστα προβλέπει, εκτός των άλλων, την παραμονή του ίδιου σε θέση προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου μέχρι και τις εθνικές εκλογές.

Παράλληλα, διεμήνυσε πως οι νέοι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν από την πρώτη στιγμή στον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς το ενημερωτικό πρόγραμμα θα είναι πια δωδεκάωρο, γεγονός που ισοδυναμεί, εκτός των άλλων, και με σειρά προσλήψεων. Καθοριστικός παράγων για τις εξελίξεις ήταν, φυσικά, ο οικονομικός έλεγχος που διενεργήθηκε από το επιχειρηματικό δίδυμο και ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για το αίσιο τέλος των επαφών. Στην κατεύθυνση των… υπογραφών με τον Διονύση Παναγιωτάκη, εξάλλου, κινείται και η στάση τους έναντι των επαφών που είχαν με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη για την εξαγορά πακέτου μετοχών και στο Open.

Βλέπετε, με δεδομένο ότι το θέμα αυτό πάγωσε, αλλά και με φόντο την εκπεφρασμένη επιθυμία τους για απόκτηση ερεισμάτων στα media, ήταν σαφές ότι μετά την αδυναμία ή τελικώς την απροθυμία ανάπτυξης κοινών κωδίκων με την ιδιοκτησία του Open το ενδιαφέρον για το Action24 θα καθίστατο ακόμα πιο έντονο. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι ο Διονύσης Παναγιωτάκης σκοπεύει να συνεχίσει κανονικά την έκδοση του σαββατιάτικου φύλλου «Action24 Press».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου