Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το Netflix παραδέχεται ότι «σώθηκε» χάρη στο «Stranger Things 4»

«Εάν υπήρχε ένα και μόνο πράγμα που έσωσε τη κατάσταση θα λέγαμε ότι αυτό ήταν το “Stranger Things”», δήλωσε ο CEO της πλατφόρμας, Ριντ Χέιστινγκς

Το Netflix ανακοίνωσε ότι το δεύτερο τρίμηνο του 2022 σημειώθηκε μεγάλη πτώση στον αριθμό των συνδρομητών.

Μιλώντας με αριθμούς, ο streaming κολοσσός γνωστοποίησε, πως κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, έχασε πάνω από 970.000 συνδρομητές, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ. Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε ο CEO  του Netflix του, Ριντ Χέιστινγκς, το «Stranger Things 4» και η τεράστια επιτυχία που σημείωσε, «έσωσε» τη δημοφιλή πλατφόρμα.

«Όταν κοιτάμε αυτό το τρίμηνο βλέπουμε πως εκτελέσαμε τα καθήκοντά μας πολύ καλά από την πλευρά του περιεχομένου, χάρη στο “Ozark”, “το Stranger Things”. Είχαμε πολλές επιλογές για όλους. Βελτιώνουμε κάθετί που αφορά το μάρκετινγκ, την υπηρεσία, την τεχνική πώλησης και όλα όσα αποφέρουν έσοδα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Εάν λέγαμε πως υπήρχε ένα και μόνο πράγμα που έσωσε τη κατάσταση θα λέγαμε ότι ήταν το “Stranger Things”. Και πάλι όμως μιλάμε για μια απώλεια 1 εκατομμυρίου αντί για 2 εκατομμυρίων οπότε ο ενθουσιασμός μας είναι μετριασμένος από τα ολοένα και λιγότερα κακά αποτελέσματα», είπε ο Χέιστινγκς σε πρόσφατες δηλώσεις του.

strangerthings

Η επιτυχία που σημείωσε η 4η σεζόν του «Stranger Things» εκτός από το Netflix έκανε καλό και σε άλλον ένα κλάδο, αυτόν της μουσικής.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι σκηνές της σειράς έφεραν στο προσκήνιο ολόκληρους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, όπως η Κέιτ Μπους και οι Metallica. Την ίδια ώρα μετρά πάνω από 1.27 δις ώρες προβολών και τείνει να γίνει η δεύτερη πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του πίσω από το «Squid Game». To «Stranger Things» ωστόσο, έχει μια ακόμη σεζόν την 5η, η οποία λέγεται ότι θα είναι και τελευταία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου