Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ναταλί Κάκκαβα: Το μήνυμά της μετά την ολοκλήρωση του Όλα Γκουντ

Κακκαβά

Όσα έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα μετά τo κλείσιμο της εκπομπής.

Ολοκληρώθηκε απόψε το Όλα Γκουντ με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα στον ΣΚΑΙ σε έντονο κλίμα συγκίνησης. Μετά το φινάλε της εκπομπής, η παρουσιάστρια έκανε μία δημοσίευση, ευχαριστώντας όσους ήταν σε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι μαζί τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που γνώρισα, συνεργάστηκα και αγάπησα αυτή την τηλεοπτική χρονιά.. Σας κρατώ έναν έναν στην καρδιά μου και σας εύχομαι τα καλύτερα.. Ζήσαμε πολλά… Ακούσαμε περισσότερα.. Κυρίως όμως νιώσαμε βαθειά και ειλικρινή συναισθήματα. Στο τέλος αυτού του ταξιδιού το πρόσημο είναι θετικό.. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ανοίξατε το σπιτικό σας και γίναμε η παρέα σας.

Που είχατε έναν καλό λόγο για εμάς και που μας αγαπήσατε.. Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που μας κρίνατε. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως.. Να ξέρετε διάβασα όλες τις κριτικές σας.. Προβληματίστηκα και προσπάθησα να βελτιωθώ… Το @olagood_skaitv.gr έφτασε στο τέλος του. Αυτό που δεν τελειώνει όμως είναι η αγάπη.. Και νιώθω ευλογημένη που στη ζωή μου έχω ανθρώπους να με αγαπούν.. Γρηγόρη μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήμουν και παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια.. Εις το επανειδείν λοιπόν.. #OlaGood #theend» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00