Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στην μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί το σίκουελ του «Heat», 27 χρόνια μετά την πρώτη ιστορική ταινία

Ο Μάικλ Μαν αποκάλυψε τα σχέδιά του να διασκευάσει το επόμενο μυθιστόρημά του σε μια «μεγάλη, φιλόδοξη ταινία».

Με πρωταγωνιστές τον Αλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, το αστυνομικό φιλμ του 1995 «Heat» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μάικλ Μαν εισέπραξε πολύ καλές κριτικές.

Το σίκουελ «Heat 2» πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον Αύγουστο ως μυθιστόρημα, το οποίο διαδραματίζεται τόσο μετά όσο και πριν από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας.

 

 

Σε συνέντευξή του στο «Empire», ο Μαν είπε πώς σκοπεύει να διασκευάσει το μυθιστόρημα σε ταινία κάποια στιγμή. «Είναι πλήρως προγραμματισμένο να γίνει ταινία» είπε ο Μαν. «Είναι μια απλή ταινία; Όχι. Είναι πολύ ακριβή σειρά; Όχι. Θα είναι μια μεγάλη ταινία» διευκρίνισε.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι μια συνέχεια της πρώτης ταινίας του 1995 θα εξακολουθούσε να είναι ελκυστική στο σύγχρονο τοπίο του Χόλιγουντ. «Αν δείτε την εξέχουσα θέση της σε οικιακά βίντεο για περισσότερα από 20 χρόνια, αυτή η ταινία έχει επιτυχία» είπε.

«Ο κόσμος την παρακολουθεί ακόμα. Ο κόσμος εξακολουθεί να μιλά για αυτή. Είναι ένα brand. Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα σύμπαν Heat. Και αυτό σίγουρα δικαιολογεί μια πολύ μεγάλη φιλόδοξη ταινία».

Το μυθιστόρημα «Heat 2» των Μάικλ Μαν και Μεγκ Γκάρντινερ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00