Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η ΕΦ.ΣΥΝ. μπέρδεψε τη σύζυγο του Θάνου Πλεύρη με του Άλις Κούπερ – Την αποκάλεσε «Πλεύραινα»

Ο Θάνος Πλεύρης επεσήμανε πως ο χαρακτηρισμός «Πλεύραινα» είναι σεξιστικός και αφετέρου δήλωσε ότι η γυναίκα που απεικονίζεται στην φωτογραφία δεν είναι η σύζυγός του, αλλά του Άλις Κούπερ.

Απάντηση στο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών έδωσε ο Θάνος Πλεύρης, που σχολίασε την φωτογραφία του υπουργού Υγείας με τον Άλις Κούπερ, στο περιθώριο της μεγάλης συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

«Τα κρούσματα έχουν φτάσει στο θεό και ο Πλεύρης με την Πλεύραινα φωτογραφίζονται δίπλα στον Αλις Κούπερ (ο Πλεύρης είναι ο υπουργός μας της Υγείας, για όσους δεν θυμούνται!)», αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο, με τον Θάνο Πλεύρη να το αναδημοσιεύει και να επισημαίνει αφενός πως ο χαρακτηρισμός «Πλεύραινα» είναι σεξιστικός και αφετέρου να δηλώνει πως η γυναίκα που απεικονίζεται στην φωτογραφία δεν είναι η σύζυγός του, αλλά του Άλις Κούπερ.

«Αγαπητή @EFSYNTAKTON το να αποκαλείτε «πλευραινα» τη σύζυγό μου είναι σεξιστικό αλλά δεν σας προβληματίζει. Το να μην γνωρίζετε όμως ότι η εικονιζόμενη δεν είναι η Λένα η σύζυγος μου αλλά η σύζυγος του Alice Cooper θα έπρεπε να σας προβληματίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου