Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Scorpions – Alice Cooper στην Αθήνα: Το ελληνικό κοινό νιώθει τη μουσική μας (Φωτό)

Τί ειπαν στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ

«Κάθε φορά που ερχόμαστε στην Ελλάδα είναι σαν να γυρίζουμε στο σπίτι μας»: Αυτή είναι μια δήλωση που κάνουν εδώ και χρόνια οι Scorpions όταν έρχονται στη χώρα μας. Τήν επανέλαβαν με ενθουσιασμό και σήμερα το μεσημέρι, στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ με special guest τον Alice Cooper.

Κι όμως δεν πρόκειται για μια τυπική δήλωση αλλά για μια μεγάλη αλήθεια αφού το διάσημο γερμανικό ροκ συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ζωντανές εμφανίσεις σε ελληνικό έδαφος τα τελευταία 30 χρόνια και όλες στέφτηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία. Διαθέτουν ένα φανατικό ελληνικό κοινό που τούς ακολουθεί πιστά μυώντας μάλιστα και τους νεότερους στις μουσικές και τα τραγούδια τους: «Είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι που ένα μεγάλο μέρος του κοινού είναι νέα παιδιά που μάς αγάπησαν από τις δισκοθήκες των γονιών τους» είπε ο αειθαλής τραγουδιστής της μπάντας, Κλάους Μάινε, προσθέτοντας: «Η Ελλάδα είναι για μάς μια οικογενειακή υπόθεση.Οι σχέσεις μας με το ελληνικό κοινό γίνονται ολοένα και πιο στενές».

Πώς εξηγεί ο ίδιος αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό με τους Έλληνες θαυμαστές τους; «Είναι δύσκολο να περιγράψω τη σχέση του ελληνικού κοινού με το συγκρότημα. Είναι οι στίχοι; Η μουσική; Είναι η ενέργεια; Πάντα το ελληνικό κοινό αγαπούσε και τα σκληρά τραγούδια και τις μπαλάντες. Μας συνοδεύουν πάντα σε τραγούδια μπαλάντες τραγουδώντας. Υπάρχει μια σύνδεση που ζούμε και σε άλλες χώρες αλλά εδώ συμβαίνει κάτι άλλο. Το κοινό νιώθει τη μουσική μας».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο ΟΑΚΑ οι Scorpions θα παρουσιάσουν τις μεγάλες επιτυχίες του μεγάλου ρεπερτορίου τους αλλά και τα κομμάτια από το νέο άλμπουμ τους με τίτλο «Rock Believer».

«Στην πανδημία μάς δόθηκε η ευκαιρία να γράψουμε καινούργια τραγούδια. Ήταν η μοναδική μας διέξοδος» εξομολογήθηκε ο Άλις Κούπερ αναφερόμενος στο νέο μουσικό υλικό που θα ακουστεί στο ΟΑΚΑ.

790219
790220
790217
790218
790216
790215
790212
790214
790211
790213

Παράλληλα δήλωσε ενθουσιασμένος από το ελληνικό κοινό με το οποίο συναντήθηκε, πριν λίγες ημέρες, στο Ηρώδειο, στη συναυλία του Desmond Child, για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα ενώ δεν έκρυψε πως ανυπομονεί για τη νέα του συνάντηση με τους πιστούς Έλληνες φαν του.

Ο Άλις Κούπερ υποσχέθηκε μια ξεχωριστή συναυλία με πολλές ανατροπές και μεγάλο πρωταγωνιστή – τί άλλο; – το ροκ. Γιατί όπως με νόημα υπογράμμισε: «Το ροκ έχει επιβιώσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να πεθάνει».

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία συνεχίζεται στα καταστήματα Public και στο viva.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00