Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει μετά από 20 χρόνια το τραγούδι που την συγκινεί περισσότερο

Βανδή

Μια μοναδική στιγμή στο Chart Show, το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Αυτό το Σάββατο στις 21:30 το Chart Show στον Alpha είναι αφιερωμένο στους τραγουδοποιούς. Ένα αναπάντεχο ντουέτο θα μας συγκινήσει ιδιαίτερα…

Λάκης Παπαδόπουλος και Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις φωνές τους σε ένα εμβληματικό τραγούδι, «Τα ήσυχα βράδια» ή «Το τραγούδι της ερήμου», σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους της Μαριανίνας Κριεζή.

Βανδή

Το τραγούδι έχει ένα θλιμμένο και νοσταλγικό τόνο, αντανακλώντας τα συναισθήματα όσων μένουν πίσω. Το πρωτοτραγούδησε η Αρλέτα το 1985. Έκτοτε το έχει τραγουδήσει ο Γιάννης Κότσιρας, και έχει γίνει διασκευή και από τους Gadjo Dilo.

Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή το ερμήνευσε για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια, για την τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι». Στη συνέχεια συμπεριλήφθηκε και στο live άλμπουμ της. Η τραγουδίστρια δεν ήθελε να το τραγουδήσει ξανά, καθώς το έχει συνδέσει με τον πατέρα της και της προκαλεί μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Βανδή

Το τραγούδι θα ακουστεί ξανά στη μουσική σκηνή του Chart Show με τη μοναδική φωνή της Δέσποινας Βανδή και τη φωνή του δημιουργού του Λάκη Παπαδόπουλου.