Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει μετά από 20 χρόνια το τραγούδι που την συγκινεί περισσότερο

Μια μοναδική στιγμή στο Chart Show, το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Αυτό το Σάββατο στις 21:30 το Chart Show στον Alpha είναι αφιερωμένο στους τραγουδοποιούς. Ένα αναπάντεχο ντουέτο θα μας συγκινήσει ιδιαίτερα…

Λάκης Παπαδόπουλος και Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις φωνές τους σε ένα εμβληματικό τραγούδι, «Τα ήσυχα βράδια» ή «Το τραγούδι της ερήμου», σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους της Μαριανίνας Κριεζή.

Το τραγούδι έχει ένα θλιμμένο και νοσταλγικό τόνο, αντανακλώντας τα συναισθήματα όσων μένουν πίσω. Το πρωτοτραγούδησε η Αρλέτα το 1985. Έκτοτε το έχει τραγουδήσει ο Γιάννης Κότσιρας, και έχει γίνει διασκευή και από τους Gadjo Dilo.

Η Δέσποινα Βανδή το ερμήνευσε για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια, για την τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι». Στη συνέχεια συμπεριλήφθηκε και στο live άλμπουμ της. Η τραγουδίστρια δεν ήθελε να το τραγουδήσει ξανά, καθώς το έχει συνδέσει με τον πατέρα της και της προκαλεί μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Το τραγούδι θα ακουστεί ξανά στη μουσική σκηνή του Chart Show με τη μοναδική φωνή της Δέσποινας Βανδή και τη φωνή του δημιουργού του Λάκη Παπαδόπουλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00