Μη χάσετε με την ΟΝ ΤΙΜΕ Σαββατοκύριακο 02 Ιουλίου δύο σούπερ προσφορές! (Βίντεο)

On Time

Η ΟNtime Σαββατοκύριακο σας φτιάχνει το καλοκαίρι με σούπερ προσφορές! Αυτό το Σάββατο 02.07 αποκτήστε μία συσκευασία με πέντε (5) μάσκες εξαιρετικά υψηλής προστασίας, σε δύο διαφορετικά μεγέθη (Medium και Large) σχεδιασμένες για την ασφάλειά σας.

Συγκεκριμένα οι μάσκες αυτές διαθέτουν 3 στρώματα προστασίας, είναι πιστοποιημένες για φιλτράρισμα BFE≥98% σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ14683), επιτρέπουν άνετη αναπνοή ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση, διαθέτουν καινοτόμα, απαλά υφασμάτινα πλαϊνά για να μην κουράζουν και να μην ερεθίζουν την περιοχή γύρω από τα αυτιά, είναι δερματολογικά ελεγμένες για ευαίσθητα δέρματα και έχουν άδεια από τον Ε.Ο.Φ.

Μαζί, αποκτήστε ένα βιβλίο με τους αγαπημένους Μύθους του Αισώπου. Αυτό το Σάββατο με την ONtime μη χάσετε ένα εγχειρίδιο ζωής από τον μεγαλύτερο παραμυθά όλων των αιώνων! Οι αγαπημένοι μύθοι, για μικρούς και μεγάλους που μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων αλλά και των άλλων λαών του κόσμου.

Μέσα σε αυτούς ο Αίσωπος επαινεί τις αρετές των ανθρώπων όπως την εργατικότητα, την τιμιότητα, την ειλικρίνεια, την υπομονή και επικρίνει τα ελαττώματά τους όπως την πονηριά, την τεμπελιά, την επιπολαιότητα και τους εγωισμούς, παρουσιάζοντάς τα μέσα από ζώα κυρίως, που μιλούν και συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι! Στο πρωτότυπο κείμενο στα Αρχαία Ελληνικά και στην μετάφρασή τους στα Νέα Ελληνικά.