Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ κρατάει «κλειστά» τα χαρτιά του για το μπούλινγκ της Μέγκαν Μαρκλ στο προσωπικό

Η έρευνα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021, αφού υποστηρίχθηκε ότι η Μέγκαν έδιωξε δύο προσωπικούς βοηθούς και ότι το προσωπικό «ταπεινώθηκε» σε αρκετές περιπτώσεις

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώθηκε μια ιδιωτική έρευνα σχετικά με καταγγελίες ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε εκφοβίσει μέλη του προσωπικού, ισχυρισμούς που η ίδια πάντα αρνιόταν.

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι στην έρευνα που έγινε, εξετάστηκε -κατά κύριο λόγο- ο τρόπος με τον οποίο το προσωπικό χειρίστηκε τις καταγγελίες και όχι τους ισχυρισμούς των καταγγελιών!
Ωστόσο, όπως γράφει το «Sky News», αφού «διορθώθηκε» το πρόβλημα και άλλαξε η πολιτική ανθρώπινου δυναμικού, το Παλάτι αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες για τις αλλαγές ή τα ευρήματα.

Ανώτερη πηγή του παλατιού δήλωσε: «Λόγω της εμπιστευτικότητας των συζητήσεων δεν ανακοινώσαμε τις λεπτομερείς συστάσεις. Οι συστάσεις ενσωματώθηκαν στις πολιτικές και τις διαδικασίες όπου ήταν απαραίτητο και οι πολιτικές και οι διαδικασίες έχουν αλλάξει. Έτσι, όλα τα μέλη του προσωπικού, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα γνωρίζουν ποιες θα είναι οι αναθεωρημένες πολιτικές και διαδικασίες».

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ξεκίνησε την έρευνα τον Μάρτιο του 2021, αφού υποστηρίχθηκε ότι η Μέγκαν έδιωξε δύο προσωπικούς βοηθούς και ότι το προσωπικό «ταπεινώθηκε» σε αρκετές περιπτώσεις.

Οι δικηγόροι της Δούκισσας του Σάσεξ αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς όταν διατυπώθηκαν. Το σημερινό, αλλά και το πρώην προσωπικό αναμένεται να κληθεί να μιλήσει για τις εμπειρίες του από τη συνεργασία του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00