Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βασίλης Καπερνάρος: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι θύμα συγκυριών – Η νομιμότητα δεν βρίσκεται μέσα από τηλεοπτικές παρεούλες, κλαψουρίζοντας» (Βίντεο)

Επιδόθηκε η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ από την οποία η πλευρά του ηθοποιού, ζητά ακύρωση της διαγραφής του, 200.000€ για ηθική βλάβη και κάνει λόγο για στοχευμένη καταστροφή του με απώτερο σκοπό την αυτοπροβολή και την δημιουργία καριέρας.

Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, υποστήριξε ότι στην αγωγή που επιδόθηκε σε βάρος του ΣΕΗ έχουν αναλύσει δέκα σημεία που αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Κιμούλης διαγράφηκε άδικα από την ΣΕΗ.

Στην συνέχεια ο δικηγόρος του ηθοποιού υπογράμμισε ότι ο πελάτης του είναι θύμα αριβισμού και υπήρχε σκοπιμότητα αυτοπροβολής αυτών που προέβησαν στην διαπόμπευσή του.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι θύμα στόχευσης κι αυτοί που τον κατηγορούσαν είχαν πλήρη επίγνωση και σκοπιμότητα να τον καταστρέψουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Ο κ. Καπερνάρος συνέχισε με σκληρή γλώσσα, τονίζοντας: «Η νομιμότητα είναι εάν μου έκανε κάποιος κάτι η προσφυγή στα Δικαστήρια και καταγγέλλω το γεγονός. Δεν προσφεύγουμε στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια να κάνουμε «παραπονάκια» και να κλαψουρίζω με ένα παρεάκι στην τηλεόραση για να κάνω «καριερούλα».

Υπενθυμίζεται ότι είχαν κατατεθεί άλλες δύο αγωγές από τον περασμένο Φεβρουάριο αναφορικά με την δήλωση της Ζέτα Δούκα σε τηλεοπτική εκπομπή. Οι νομικοί εκπρόσωποι είχαν συναντηθεί πριν από λίγο καιρό προκειμένου να βρεθεί λύση σε γραφείο δια μεσολαβητού κα να μην οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες, βήμα που τελικά δεν ευοδώθηκε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου