Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ελένη Μενεγάκη: Αποθέωσε τον Σάκη Ρουβά – «Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα»

Η παρουσιάστρια έχει αδυναμία στον τραγουδιστή και δεν την κρύβει.

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το «παρών» στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/6) στο Ηρώδειο.

Ο Desmond Child και πολλοί άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες τραγούδησαν για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σάκης Ρούβας.

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) στην εκπομπή της μίλησε για το γεγονός και έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Έλληνα τραγουδιστή.

Είπε συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά:

«Σάκη μου, Σάκη μου, Σάκη μου πραγματικά δεν έχω λόγια αγαπημένε μου παλιέ –πάντα με την καλή έννοια λόγω των ετών- φίλε. Ρε παιδιά δεν πρέπει να υπάρχει άλλος Έλληνας που να έχει τη λάμψη του Σάκη. Δεν υπάρχει! Βγήκε στη σκηνή και λες “Αααα ρε Σάκη. Μείνε στη σκηνή, αφού σου πάει. Κάτσε εκεί που είσαι. Μην κουνιέσαι, είναι ο φυσικός σου χώρος”. Καταπληκτικός!

Όλοι ήταν ωραίοι, αλλά αυτός ο Σάκης είναι αυτός που λες μην τον κατεβάζετε, θέλω να τον βλέπω εκεί πάνω. Σου προκαλεί μια χαρά. Νομίζεις πως πάντα είναι πολύ χαρούμενος, ότι έχει πάντα πολύ ενέργεια. Προφανώς και δεν θα είναι έτσι, είναι άνθρωπος και αυτό, αλλά εκεί πάνω είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχεις Σάκη μου, δεν υπάρχεις παιδί μου. Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα, εγώ το λέω».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00