Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου υπέρ Φαίης Σκορδά: «Είναι άκομψο αυτό που γίνεται απέναντί της» (Βίντεο)

Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί στον «αέρα» της εκπομπή της «Super Κατερίνα» σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Alpha υπερασπίστηκε τη συνάδελφό της, επισημαίνοντας πως πρέπει να την αφήσουν να διαχειριστεί την κατάσταση μόνη της και να πάρει τις αποφάσεις της.

«Σε αυτά που ενδιαφέρουν εμένα. Η Μαλέσκου θα πάει με τον Λιάγκα;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενημερώθηκε από το ακουστικό ότι πιθανολογείται πως η Φαίη Σκορδά θα φύγει από τον ΑΝΤ1, μετά από εννέα χρόνια.

«Εγώ δεν ξέρω, διαβάζω και να τοποθετηθώ παρόλο που είναι απέναντι. Θεωρώ ότι είναι άκομψο που γίνεται στη Φαίη τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή μπορεί να θέλει να πάρει μία απόφαση για τους Χ, Ψ λόγους να κάνει κάτι τελείως μόνη της. Δεν μπορώ να βλέπω την απέναντι εκπομπή, καμιά φορά τη βλέπω στο youtube για να δω τι κάνουν. Όλο αυτό που γίνεται, ότι ο ένας φεύγει, ο άλλος μένει, δεν είναι ωραίο και για την ίδια.

«Οπότε ας την αφήσουν λίγο να το χειριστεί η ίδια και μετά ας γίνει ο πανικός. Χωρίς να φταίει η ίδια. Η ίδια δεν έχει πετάξει κάποια σπόντα. Αυτό» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου