Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Επεισοδιακό φινάλε από το Open για Σαραντάκο – Η παραίτηση, η κόντρα και οι φήμες για ΕΡΤ

Πλέον αναζητούνται πολιτικοί συντάκτες για να καλύψουν εκ περιτροπής το κενό
Την παραίτησή του από το ενημερωτικό τμήμα του Open υπέβαλε στα μέσα της εβδομάδας ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαραντάκος. Ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης φαίνεται ότι δεν μπορούσε να βρει πια κοινούς κώδικες με τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, και, ως εκ τούτου, οδηγήθηκε οικειοθελώς στην έξοδο από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Mάλιστα, με δεδομένο ότι επρόκειτο για αιφνιδιαστική εξέλιξη, η οποία κάθε άλλο παρά είχε προαναγγελθεί από τον ίδιο τον Γιάννη Σαραντάκο, πλέον αναζητούνται πολιτικοί συντάκτες για να καλύψουν εκ περιτροπής το κενό. Ως γνωστόν, ο δημοσιογράφος ήταν εκείνος που είχε αναλάβει εργολαβικά τον πολιτικό σχολιασμό στην πολύ πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ωστόσο φαίνεται πως το γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό ενόψει της νέας σεζόν τον κατέστησε άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των διαδοχικών αποχωρήσεων, που εδώ και έναν χρόνο συνιστούν σχεδόν… καθημερινότητα στην Παιανία.

«Υπήρξε μια κανονική έκρηξη μεταξύ Σαραντάκου και Παναγιωτόπουλου», επισημαίνουν εργαζόμενοι που έζησαν από κοντά το σίριαλ των τελευταίων ημερών.Οπως λένε συνομιλητές του δημοσιογράφου, ο ίδιος φέρεται να έχει κλείσει ήδη με άλλο κανάλι, προκειμένου να έχει διευρυμένο ρόλο ενόψει της προεκλογικής περιόδου, υποδεικνύοντας ως πιθανότερο προορισμό του την ΕΡΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στο Open, οι σχέσεις Σαραντάκου – Παναγιωτόπουλου κάθε άλλο παρά στο πρώτο διάστημα λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη παρέπεμπαν, καθώς οι διαφωνίες τους σε ζητήματα επί της πολιτικής γραμμής, καθώς και της συνολικής εμπλοκής του δημοσιογράφου στην εξίσωση της διαχείρισης των πολιτικών εξελίξεων φαίνεται πως αποτέλεσαν ανυπέρβλητα εμπόδια για τη συνέχιση της συνεργασίας.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 25 Ιουνίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου