Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το τίμημα της εμπορικής επιτυχίας, το παρ’ολίγον ξύλο… με σκηνοθέτη και η «Ελλαδίτσα» (Βίντεο)

Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Μίλησε για τον χαρακτηριστικό ρόλο του «Φατσέα», αλλά και τις πόρτες που έκλεισαν μετά την επιτυχία, την ταινία που πρωταγωνίστησε στο Netflix και την προβληματική συνεργασία με σκηνοθέτη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή παράσταση που συμμετέχει λέγοντας ότι «κάνουμε μια παράσταση για το φεστιβάλ Αθηνών την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε μια ιδιαίτερη εκδοχή».

Ο ηθοποιός μιλώντας για τον «Φατσέα» παραδέχτηκε ότι «είναι ο ρόλος που με χαρακτήρισε. Συμβαίνει πολλές φορές ένας ηθοποιός να ταυτιστεί με έναν ρολό». Ωστόσο, με ειλικρίνεια αναγνώρισε ότι: «Λόγω του Φατσέα κλείστηκαν κάποιες πόρτες για εμένα επαγγελματικά. Μετά τον «Φατσέα» υπήρχε η αντίληψη ότι έγινα εμπορικός ηθοποιός».

Για την συνεργασία με την πλατφόρμα του Netflix σχολίασε: «Η πρόταση για την ταινία στο Netflix ήρθε από μια ατζέντισσα που γνώρισα στην Ιταλία και μου το πρότεινε, αφού στο εξωτερικό δουλεύουν με ατζέντες όχι όπως στην Ελλαδίτσα». Για την περίοδο των παράλληλων γυρισμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό εξομολογήθηκε ότι: «Όταν έκανε την ταινία στο Netflix ήμουν αναμεσά σε Ελλάδα και σε έναν άλλο κόσμο, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή».

Στο πώς έχει αντιμετωπίσει κακοποιητικές συμπεριφορές ο κ. Σκιαδαρέσης κατ’ αρχήν ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά, όπως λέει «είχα την δυνατότητα να φύγω από συνεργασίες όταν κατάλαβα πως είναι προβληματικές. Ήταν συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν».

«Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω «ξύλο» με σκηνοθέτη γιατί του χρειαζόταν αλλά δεν το έκανα» και αναγνώρισε ότι «δεν είναι εύκολο να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα όταν δουλεύουν αλλά 20 άτομα», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου