Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου: «Στη Ρώμη πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί»

Στη Ρώμη επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακό της η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει ποιο ήταν το πρόσωπο με το οποίο ταξίδεψαν μαζί.

Το πρωί της Δευτέρας 27/6, μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, με αφορμή την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για ένα απρόοπτο που είχε κατά τη δική της επιστροφή στην Ελλάδα… με την κάμερα της εκπομπής της.

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”.

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου