Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X-Factor: Όλα όσα έγιναν στο 5ο live – Οι εντυπωσιακές ερμηνείες, οι guest εμφανίσεις, οι ατάκες – «φωτιά» & η αποχώρηση (Βίντεο)

To «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια του τέταρτου live του X-Factor και κατέγραψε αντιδράσεις, αλλά και ερμηνείες που καθήλωσαν κοινό και κριτές!

Η αγωνία κορυφώνεται για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μετά από ένα μακρύ ταξίδι θα βρεθούν μπροστά στη σκηνή και θα προσπαθήσουν με το ταλέντο τους να φτάσουν στον τελικό του μεγάλου talent show.

Το 5ο live του X-Factor στο MEGA, ήταν το γεγονός της Κυριακής, και συνοδεύτηκε με ερμηνείες που καθήλωσαν το κοινό και εξέπληξαν τους πάντες! Οι κριτές του show με τις μοναδικές ατάκες τους έδωσαν μία άλλη νότα στην φαντασμαγορική αυτή βραδιά! Η ξεχωριστή παρουσία του Ηλία Ψινάκη, έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στο show, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό!

Στην σκηνή αλλά και στην «καρέκλα του κριτή» του X-Factor, εκτός από τους Μαρίζα Ρίζου, Χρήστο Μάστορα, Στέλιο Ρόκκο και Μιχάλη Κουινέλη, βρέθηκε ο μοναδικός Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος με την εμπειρία του στα μουσικά show ανέδειξε ακόμη περισσότερο τη βραδιά!

Η τραγουδίστρια Αναστασία μάγεψε τους πάντες με την εκπληκτική ερμηνεία του νέου της τραγουδιού!

Οι «Μελισσες» παρουσίασαν το νέο κομμάτι τους «Για μένα βράδιασε», το οποίο ξεσήκωσε το κοινό, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι άλλο ένα τραγούδι του συγκροτήματος, θα γίνει επιτυχία!

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άγχος έχω όταν βγαίνει ένα δικό μου παιδί, που το έχω βοηθήσει, είναι ψυχοφθόρο», ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Είναι ενδιαφέρον όταν βλέπω τα παιδιά μας να εξελίσσονται, είμαι περήφανη για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν», δήλωσε η Μαρίζα Ρίζου.

«Ο ανταγωνισμός φουντώνει! Γίνονται κάποια «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» και το διαχζειριζόμαστε ο καθένας με τον τρόπο του», είπε χιουμοριστικά ο Μιχάλης Κουινέλης «πειράζοντας» την Μαρίζα Ρίζου!

«Είπα στους κριτές ότι έχουν επιλέξει καλούς τραγουδιστές, τους έδωσα συγχαρητήρια. Ωστόσο, τους έχουν καλομάθει», τόνισε ο – πάντα «δηκτικός» – Νίκος Μουρατίδης!

Ο Γιώργος Κοτσαρίδης – ή Jojo – που αποχώρησε από το X-Factor μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την εμπειρία του.

«Είμαι κουρασμένος, είμαι αρκετά στρεσαρισμένος αλλά υπερήφανος για το σημείο που έχω φτάσει. Είμαι συγκινημένος με αυτά που έχω ζήσει, νιώθω περισσότερο επαγγελματίας μετά από αυτή την εμπειρία. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω, μου έκανε εντύπωση. Όταν είδα ότι βγήκα μαζί με τον Θάνο, πίστεψα ότι θα φύγω εγώ. Δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερος ο Θάνος από μένα, αν και δεν μπαίνω σε συγκρίσεις. Ακόμα και ο Θάνος μου είπε ότι ήμουν καλύτερος. Σέβομαι την επιλογή του Στέλιου Ρόκκου», δήλωσε αρχικά.

«’Εχω λαβει πολλά μηνύματα ότι αδικήθηκα, είχα μία απίστευτη εξέδρα και με υποστήριξαν, ωστόσο πίστευα ότι θα φύγω όταν είδα ποιοί ήμασταν στο τέλος. Ο Στέλιος Ρόκκος είπε ότι στη μουσική βιομηχανία υπάρχουν άνθρωποι που δεν κρίνουν με μουσικά κριτήρια. Θεωρώ ότι ο Μίλτος ήθελε περισσότερη δουλειά. Είμαι γεμάτος με αυτό που έζησα, και με τους ανθρώπους που γνώρισα», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00