Δανάη Μπάρκα για τον καβγά Snik – Light: «Να προσέχουμε πολύ τι χαρακτηρίζουμε ως πρότυπο»

Μπάρκα

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης 22/6 στα MAD VMA 2022 ανάμεσα στον Snik και στον Light.

Σήμερα, οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν τοποθετηθεί σχετικά με το άγριο περιστατικό. Ανάμεσά τους και η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για το πραγματικό νόημα της μουσικής.

«Όταν πρωτοακούσαμε αυτή τη μουσική λέγαμε εντάξει είναι κάτι παιδιά που βρίζουν στα τραγούδια τους. Μετά όταν συνειδητοποιείς τι συμβαίνει με αυτή τη μουσική και αυτό που ακούς είναι, υποβιβασμός των γυναικών, τα χρήματα, και πολλά άλλα σε μία κοινωνία που περνάει τόσο δύσκολα. Δεν γίνεται από τη μια πλευρά να βραβεύουμε μια γυναίκα και στη συνέχεια να βραβεύουμε ένα τραγούδι που βρίζει τις γυναίκες. Είναι κρίμα να υπάρχει όλο αυτό σε μια κοινωνία που εξελίσσεται» δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Κλείνοντας, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Πόσο οξύμωρο να είναι στη σκηνή η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το σύμβολο κατά τη βίας των τελευταίων χρόνων και να μην σέβεσαι ούτε αυτό, να σηκώνεσαι και να μαυρίζει ένα τέτοιο σύμβολο πάνω στη σκηνή. Να προσέχουμε πολύ τι κάνουμε πρότυπο και τι χαρακτηρίζουμε πρότυπα. Την λέξη πρότυπο την έχουμε ακούσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και μόνη της. Να ακολουθούμε το φως».

Στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε πως η Ελένα Παπαρίζου που ήταν στη σκηνή τη στιγμή του άγριου περιστατικού τραυματίστηκε ελάχιστα ενώ δεν πρόκειται να καταθέσει μήνυση για το πρωτοφανές περιστατικό μεταξύ των trappers.