Απάντηση των Mad Video Music Awards για τα έκτροπα μεταξύ Light και Snik: Κανένα τραγούδι τους στον αέρα

Mad Video

Η ανακοίνωση των βραβείων.

Καταδίκη σε οποιαδήποτε μορφή βίας εκφράζουν τα Mad Video Music Awards μετά τις σκηνές απείρου κάλλους κατά τη χθεσινή διοργάνωση με τους τράπερ Snik και Light και άνδρες της προσωπικής τους φρουράς να πιάνονται στα χέρια και να τα κάνουν όλα λίμπα.

Η ανακοίνωσή τους

Τα Mad Video Music Awards ανακοίνωσαν μάλιστα, ότι δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα «κανένα τραγούδι και καμιά βράβευση προσώπων που συμμετέχουν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες».

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμιά βράβευση προσώπων που συμμετέχουν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Τι συνέβη μεταξύ των τράπερς

Για άγνωστη αιτία οι Snik και Light και άνδρες από τις προσωπικές τους φρουρές ήρθαν στα χέρια και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε να διακοπεί η διοργάνωση για περίπου 15 λεπτά.

Χρειάστηκε αρκετή ώρα προκειμένου οι άνθρωποι της διοργάνωσης να επαναφέρουν το χώρο στη φυσιολογική κατάσταση.

Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κατέγραψε μάλιστα τη στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου προσπαθεί να φυγαδευτεί τρομοκρατημένη καθώς έπαιζαν ξύλο δίπλα της.

Δείτε το βίντεο με την Έλενα Παπαρίζου