Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το ναυάγιο της πώλησης του Open στους εφοπλιστές, ο έλεγχος στους αραχνιασμένους φάκελους της Ζαΐρη και η ολιγωρία του Λιανού

Οι παράλογες απαιτήσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ από τη μία, σε συνδυασμό με την ασυνεννοησία που αποτελεί κανόνα στο «μαγαζί» του Ιβάν, ήταν οι δύο λόγοι που έριξαν τους τίτλους τέλους στο συγκεκριμένο σίριαλ.

Χάλασε το deal Μπάκων – Σαββίδη…
-Οριστικό λέγεται ότι είναι το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη και τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Ως γνωστόν οι δύο πλευρές συζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό το ενδεχόμενο εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού Open από τους… Μπάκους. Οι παράλογες απαιτήσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ από τη μία, σε συνδυασμό με την ασυνεννοησία που αποτελεί κανόνα στο «μαγαζί» (για να θυμηθώ και τον σύντροφο Νίκο Παππά) του Ιβάν, ήταν οι δύο λόγοι που έριξαν τους τίτλους τέλους στο συγκεκριμένο σίριαλ.

…ενώ ακόμη περιμένουν οι Κουρής – Παναγιωτάκης
-Την ίδια ώρα που έχουν ναυαγήσει οι συζητήσεις των Μπάκων με τον Ιβάν Σαββίδη για το Open, υπάρχουν και άλλοι δύο καναλάρχες που περιμένουν εδώ και μέρες (αν όχι ένα μήνα και βάλε) να εμφανιστούν οι επενδυτές (τους). Ο λόγος για τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών Kontra Channel Ανδρέα Κουρή και Action24 Διονύση Παναγιωτάκη. Όπως μαθαίνω από σχετικά αξιόπιστη επί των επιχειρηματικών πηγή, οι δύο καναλάρχες που είχαν πιστέψει στην πιθανότητα της πώλησης των καναλιών τους, εσχάτως εμφανίζονται απογοητευμένοι, αφού δεν βλέπουν… φως στο τούνελ. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα ο ένας εξ αυτών, αποφάσισε να επανασχεδιάσει το επιχειρηματικό του πλάνο, αφήνοντας στην άκρη το ενδεχόμενο πώλησης του καναλιού του. Στο μεταξύ, επιβεβαιώνεται και η ενόχληση που είχε υπάρξει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στην προοπτική πώλησης του Kontra στους δύο εφοπλιστές.

 

Διαβάστε περισσότερα στο powergame.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00