Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο σεισμός την ώρα που καιγόταν το πελεκούδι με κάποιον επώνυμο… – Ο Μουτσινάς τα βγάζει όλα στη φόρα (Βίντεο)

Η τηλεόραση δεν επιτρέπει τα κενά και να κάνει το πρόγραμμα «κοιλιά» και ο Μουτσινάς ξέρει πώς να ανεβάσει το θερμόμετρο στα ύψη. Όταν ήμουν στο κρεβάτι με κάποιο επίσης γνωστό…

Σε αποκαλύψεις για πολύ προσωπικές στιγμές προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».

Με το χιούμορ που τον διακρίνει -και συχνά τον σώζει- περιέγραψε δύο ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων σε ξενοδοχείο, αφήνοντας άφωνους πλατό και τηλεθεατές.

«Ήμουν περιοδεία και κάπως συνευρέθηκα ερωτικά. Στα ξενοδοχεία, όμως, συνήθως είναι δυο μονά κρεβάτια που τα κολλάνε. Αυτό δεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι αυτά μπορεί να μην τα έχουν πιασμένα και να ανοίγουν. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ εντυπωσιακά, ανοίγουν τα δύο κρεβάτια και χάθηκαν στο κενό δύο άνθρωποι… Εγώ ήμουν τέσσερις μέρες με όλη την πλάτη και το γόνατο. Κούτσαινε και κάποιος άλλος γνωστός», εξομολογήθηκε.

Ο σεισμός

Ασυγκράτητος μοιράστηκε και δεύτερη άβολη στιγμή με τους τηλεθεατές αν και αυτή ευτυχώς δεν είχε «θύματα».

«Η άλλη ιστορία είναι πιο απλή. Τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ ωραία, ωραία ατμόσφαιρα, ρόλαρε, είχε βρεθεί και ο ρυθμός και ξαφνικά κάνει σεισμό. Είμαι στον πέμπτο όροφο σε ένα ξενοδοχείο και περνάει δευτερόλεπτα από το μυαλό μου: Τι κάνω ρε φίλε; Χτύπησαν την πόρτα οι γνωστοί και μου είπαν σεισμός. Είπα κι εγώ τι ήταν αυτό;».

Και η αυτογνωσία…

Με τη ευφυΐα του Μουτσινά να του επιτρέπει να αναγνωρίζει πότε ξεπερνά τα όρια και περνά ξυστά από το ευτελές -αλλά και να δίνει πάτημα σε όσους τον κατηγορούν- ο παρουσιαστής έσπευσε μετά το τέλος της διήγησης να προσθέσει:

«Αυτή είναι η κατάντια αυτής της εκπομπής αυτή την περίοδο που δεν έχει θέματα. Το επόμενο θα κατεβάσω να δείξω τον κ…ο μου, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου