Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X-Factor: Όλα όσα έγιναν στο 4ο live – Οι ερμηνείες που εντυπωσίασαν και οι ατάκες- «φωτιά» των κριτών (Βίντεο)

Η αγωνία κορυφώνεται για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μετά από ένα μακρύ ταξίδι θα βρεθούν μπροστά στη σκηνή και θα προσπαθήσουν με το ταλέντο τους να φτάσουν στον τελικό του μεγάλου talent show.

Το 4ο live του X-Factor στο MEGA, ήταν το γεγονός της Κυριακής, και συνοδεύτηκε με ερμηνείες που καθήλωσαν το κοινό και εξέπληξαν τους πάντες! Οι κριτές του show με τις μοναδικές ατάκες τους έδωσαν μία άλλη νότα στην φαντασμαγορική αυτή βραδιά! Η ξεχωριστή παρουσία του Ηλία Ψινάκη, έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στο show, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό!

Στην σκηνή αλλά και στην «καρέκλα του κριτή» του X-Factor, εκτός από τους Μαρίζα Ρίζου, Χρήστο Μάστορα, Στέλιο Ρόκκο και Μιχάλη Κουινέλη, βρέθηκε ο μοναδικός Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος με την εμπειρία του στα μουσικά show ανέδειξε ακόμη περισσότερο τη βραδιά!

«Όλους τους ξέρω!Κάποιος μου χρωστάει την οικογενειακή του ευτυχία!«, έιπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης υπονοώντας φυσικά τον Μιχάλη Κουινέλη, και συμπλήρωσε: «όταν ο Μιχάλης έψαχνε τραγουδίστρια, του είπα να πάρει την Ήβη Αδάμου και την πήρε!».

Ο Desmond Child «έσκασε σαν βόμβα» στο live του show και μίλησε για την συναυλία που ετοιμάζει με άλλους καλλιτέχνες στο Ηρώδειο για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

«Είμαστε μία πολύ ωραία παρέα σήμερα», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Είναι δύσκολο το έργο μας, γιατί έχουν μείνει πολύ ωραίες φωνές», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Αισθάνομαι πολύ οικεία, λόγω του σήματος του X-Factor, βέβαια είχα δει κάποια επεισόδια και είχα ξεχωρίσει κάποιες φωνές, και όταν ο Ηλίας Ψινάκης μου είπε να έρθω guest, ήθελα να έρθω για να το διαπιστώσω από κοντά. Φέτος, το X-Factor έχει πολύ ωραίες φωνές», τόνισε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος που αποχώρησε από το X-Factor μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την εμπειρία του.

«Θεωρώ ότι ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μου. Δεν έχω λόγο να στεναχωρηθώ είμαι ευγνώμων. Από την αρχή είχα την έφεση να «διχάζω» τους κριτές. Είπα με σεβασμό τη γνώμη μου και προέβαλα την προσωπικότητά μου. Δεν μου άρεσε που μείναμε στο «παντελόνι» και όχι στη φωνή. Μετά με ρώτησαν από πού έχω πάρει το παντελόνι!», ανέφερε αρχικά ο Κωσνταντίνος Ντάσιος.

«Έχω διάφορες επιρροές. Ήθελα να συνδυάσω κάποια είδη», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00