Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mega Cinema: «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» την Τετάρτη στις 23.20 (Βίντεο)

To MEGA CINEMA μας συστήνει τη νέα γενιά των Άγγελων του Τσάρλι σε μία ακόμα μεγάλη πρεμιέρα. Η θρυλική γυναικεία τριάδα κατασκόπων αναλαμβάνει δράση στην περιπέτεια «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», που θα μεταδοθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 23:20 στο MEGA.

Η Σαμπίνα, η Έλενα, και η Τζέιν δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Τσάρλι Τάουνσεντ, οι έρευνες του οποίου έχουν πλέον εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Έχοντας στην υπηρεσία του τις πιο έξυπνες, γενναίες και άρτια εκπαιδευμένες γυναίκες, ο Τσάρλι καθοδηγεί, μέσω πολλών αρχηγών ανά τον κόσμο, τους Αγγέλους του στις πιο απαιτητικές αποστολές.

Σε αυτήν τη γεμάτη κατασκοπική ίντριγκα και χιούμορ περιπέτεια, η Έλενα είναι μια επιστήμονας που έχει δημιουργήσει το πρότζεκτ «Καλλιστώ», μία επαναστατική συσκευή διατήρησης της ενέργειας. Η συνείδησή της όμως δεν την αφήνει να συγκαλύψει ένα τρομακτικό πρόβλημα που κρύβει η «Καλλιστώ», με αποτέλεσμα να γίνει στόχος δολοφόνων. Οι νέοι Άγγελοι του Τσάρλι καλούνται να την προστατέψουν και να ανακαλύψουν ποιοι θέλουν να αποκτήσουν την «Καλλιστώ» για τους σκοτεινούς σκοπούς τους.

Τρεις δημοφιλέστατες καλλιτέχνιδες, η Αριάνα Γκράντε, η Μάιλι Σάιρους και η Λάνα Ντελ Ρέι, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι της ταινίας με τίτλο «Don’t Call Me Angel».

Σκηνοθεσία: Ελίζαμπεθ Μπανκς

Πρωταγωνιστούν: Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ, Έλλα Μπαλίνσκα, Ελίζαμπεθ Μπανκς

Διάρκεια: 93 λεπτά

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 23:20

#MegaCinema

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου