Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Χαμός» στον αέρα του ΣΚΑΪ – Aποχώρησε ο Πορτοσάλτε – «Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί, δεν μας παρατάς»

Η κατάσταση στη συνέχεια ξέφυγε όταν σχολιάστηκαν τα όσα είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε η εβδομάδα στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ.

Ειδικότερα, το πρωί της Δευτέραςστο στούντιο βρίσκονταν οι Άρης Πορτοσάλτε, ο Φοίβος Κλαυδιανός και η Χριστίνα Κοράη, προκειμένου να σχολιάσουν την επικαιρότητα.

Tην ώρα που ο δημοσιογράφος του Kontra ανέφερε πως τα χρήματα για την ενίσχυση στα καύσιμα είναι «ελάχιστα», εκτοξεύοντας «πυρά» κατά της κυβέρνησης, ο Άρης Πορτοσάλτε διαφώνησε, αναφέροντας «πάλι το ίδιο ρεπερτόριο, τα ίδια και τα ίδια». Αυτό πυροδότησε αρχικά μία αντιπαράθεση πολιτικού περιεχομένου μεταξύ των ανδρών, που στη συνέχεια κλιμακώθηκε.

Η κατάσταση στη συνέχεια ξέφυγε όταν σχολιάστηκαν τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών. «Η Αριστερά της Γαλλίας είναι μία παλαβή, ανισόρροπη αριστερά», απηύθυνε προς τον Φοίβο Κλαυδιανό, βγαίνοντας στην πορεία εκτός εαυτού.

«Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί. Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή», έλεγε ο Πορτοσάλτε, διακόπτοντας τον συνάδελφό του, ενώ αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00