Νίκος Μουρατίδης: «Σήμερα μετράει το λουκ και όχι το ταλέντο, για αυτό έχουμε τους σταρ του TikTok και του Instagram»

Μουρατίδης

Παράλληλα μίλησε για τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, τα talent shows και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης και αναφέρθηκε στη σύγχρονη μουσική, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, έδωσε μια συμβουλή στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική.

«Τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα και να έχουν βάλει τον στόχο τους, πριν κάνουν οτιδήποτε. Πλέον, η εποχή έχει μεγάλες απατήσεις, δεν μπορούμε να έχουμε τραγουδιστές ανενημέρωτους ή τραγουδιστές που δεν τολμούν. Σε ένα νέο παιδί αυτό που θα πω είναι να γίνει καλύτερα πυρηνικός φυσικός παρά τραγουδιστής», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως τα talent shows είναι υπερβολικά πολλά για την ελληνική τηλεόραση. «Δεν προλαβαίνουμε καλά-καλά να μάθουμε τους τραγουδιστές. Παλιά γινόταν ένα σόου τον χρόνο και υπήρχε η ευκαιρία να κάνουν κάτι οι τραγουδιστές, όπως η Καλομοίρα ή ο Οικονομόπουλος», εξήγησε.

 

Βέβαια, όπως τόνισε και ο ίδιος, σήμερα είναι πολλά πράγματα που προσέχει ο κόσμος σε έναν τραγουδιστή, εκτός από το ταλέντο. «Σήμερα μετράει περισσότερο το λουκ κάποιου. Έχουμε και τους σταρ του TikTok, του Instagram, τους τοπικούς σταρ, που κάνουν καριέρα σε κάποιες περιοχές», εξήγησε.

«Πολλοί έχουν υπερεκτιμηθεί σε αυτόν τον χώρο, αλλά δεν νομίζω ότι έχει αδικηθεί κάποιος. Κάτι έφταιξε και κάποιοι δεν έγιναν τραγουδιστές. Έχω γνωρίσει πολλές φωνάρες στη ζωή μου, που δεν είχαν μυαλό και δεν έκαναν καριέρα. Το ταλέντο υπάρχει, αλλά αν κάνεις λάθη… Και η Μάντονα δεν έχει φωνή, αλλά έχει όλα τα άλλα και έγινε αυτό που έγινε», συμπλήρωσε.

Όσο για τη μικρή οθόνη και το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε αυτή, ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε πως δεν το αποκλείει, αλλά θα ήθελε κάτι στο είδος του: «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θέλω να επιστρέψω, αλλά μόνο αν είναι κάτι για την μουσική, που θα πληροί κάποιους όρους. Η τηλεόραση δεν μου αρέσει σήμερα, δεν υπάρχει πρωτοτυπία. Η μία εκπομπή αντιγράφει την άλλη», κατέληξε.