Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αλλάζουν όλα στον ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με Παυλόπουλο-Κουτροκόη, Παπαγεωργίου και Aταίριαστους

«Κλειδώνει» η απόφαση να ξεκινά η πολύ πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ από τις 5 το πρωί µε τον Άκη Παυλόπουλο. Στις 6 θα µπαίνουν στην εξίσωση οι ∆ηµήτρης Οικονόµου και Ντόρα Κουτροκόη και θα συνεχίζουν µετά και οι τρεις µαζί.

 

Παρουσίαση δύο εκπομπών

Στον ΣΚΑΙ θα βρεθεί τη νέα σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που θα παρουσιάζει το «Love island» άλλα και το «My style rocks».

Δεν συνεχίζει στο νέο πρόγραμμα

Τέλος στη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε ο ΣΚΑΪ, οι ιθύνοντες του οποίου της ανακοίνωσαν μερικές εβδομάδες πριν πως δεν συνεχίζει στο νέο πρόγραμμα. Εδώ και καιρό, βέβαια, ακουγόταν πως η παρουσιάστρια έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με αντίπαλα στρατόπεδα, με νέο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο «Mega καλημέρα» να υποστηρίζει πως η Μαλέσκου δεν έχει καμία συμφωνία για τη νέα σεζόν μέχρι στιγμής.

Μετακόµιση στα στούντιο των Μελισσίων

Αλλαγή στούντιο για τους «Αταίριαστους» την επόμενη σεζόν. Με αφορμή τις ανακατατάξεις που σχεδιάζονται στο κανάλι του Νέου Φαλήρου σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα που «θα τρέξει» από το φθινόπωρο και μετά, συζητείται εντόνως η μετακόμιση του διδύμου Κούτρα – Ντσούνου στα στούντιο των Μελισσίων, τα οποία είναι και πιο ευρύχωρα και σίγουρα πιο εντυπωσιακά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ενημερωτική εκπομπή.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 11 Ιουνίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00