Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα – «Είναι δυνατόν να απολογείσαι για τα σχόλια μιας… θλιβερής προσωπικότητας;»

καινούργιου

Με αφορμή τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα και τις φωτογραφίες της με μαγιό, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση – Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media και το μήνυμα που έστειλε στη φίλη της

Την υποστήριξή της στη Δανάη Μπάρκα έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα κιλά της παρουσιάστριας του Mega.

Υπενθυμίζεται, ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αναδημοσίευσε φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό από την παραλία και στη συνέχεια έγραψε: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

latinop

Λίγες ώρες αργότερα και μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της, «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε το βίντεο με την απάντηση που έδωσε μέσω της δικής της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα και της έστειλε το δικό της μήνυμα, γράφοντας: «Είναι δυνατόν να απολογείσαι για τα σχόλια μιας… θλιβερής προσωπικότητας; Είσαι θεά φίλη μου… και στο σώμα και στην ψυχή! Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για πολλά να ξέρεις».

Δείτε το Instagram story που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου

katkenmparka

Υπενθυμίζεται, ότι Δανάη Μπάρκα αμέσως πήρε θέση απέναντι σε όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι απέφυγε να την κατονομάσει καθώς όπως είπε, «δεν θέλει να ασχημύνει πιάνοντας το όνομά της στο στόμα της».

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο να σχολιάζει τους άλλους, σε πιάνει μια λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή πήρα πολλά μηνύματα όμως, και ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δική μου δύναμη συναισθηματικά, κι επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει και στο κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει άμεσα κάτι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχικά προβλήματα κι επειδή, σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε κι εμείς παιδιά στον κόσμο, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδιά, αν τροφοδοτούμε το αίσθημα του ρατσισμού», συμπλήρωσε.

Τέλος, δήλωσε πως η ίδια αρνείται να ασχοληθεί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου κι αποφεύγει ακόμα και να την κατονομάσει. Επίσης, τόνισε πως στα δικά της μάτια, παραμένει όμορφη.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ πως αν το κάνω, θα ασχημύνω. Επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Θέλω απλά να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευτεί, έχω ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω ανθρώπους που είναι δίπλα μου, ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι sexy και ανέμελη. Ταυτόχρονα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου με φως και αγάπη μόνο. Στο τέλος αυτά μένουν κι είμαι πολύ χαρούμενη που τα έχω καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.

«Η διαφορά μου με αυτή την κοπέλα είναι ότι εγώ κυρίως αναπαράγομαι για την αγάπη, τα κατεβατά μου, για το ότι κλαίω, ότι γελάω και όχι ότι χλευάζω τους ανθρώπους. Είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που ακολουθούν τέτοια άτομα, γιατί ζούμε σε μία εποχή βίαιη και επικίνδυνη. Χαίρομαι που δεν είμαι απλά όμορφη. Ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε, πριν πιάσουμε ανθρώπους στο στόμα μας. Δεν νοείται ένας άνθρωπος να προσπαθεί να κάνει κακό σε κάποιον άλλο και να κακοποιεί την ψυχή του», πρόσθεσε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00